Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellnagyobbítás 22 évesen?
Évek óta tervezem, gyűjtök rá, mert egyszerűen zavaró az, hogy egy 13 évesnek nagyobb a melle mint nekem és hogy strandra sem merek elmenni a mellem miatt. De ahogy kivettem sok pasi ódzkodik a szilikontól ami meglep. A mellem kábé olyan mint a baloldali képen. Most őszintén, nem jobb a műtét utáni? Ha nem is olyan nagyot akarnék, de legalább olyat amit mellnek lehet nevezni.
Azért azt is meg lehetne érteni, hogy egy értelmes embernek nem a mellméret számít. Te komolyan együtt lennél olyan pasival, aki kis mellel rád se néz, de ha varratsz magadra egy C-s didkót, már rögtön csorgatja a nyálát?
Ha akarod, műttesd. Csak éppen legalább annyi embernek nem fog bejönni a műmelled, mint ahánynak most nem jön be a kicsi melled.
ha meg is műtteted nagyon fontos az, hogy ne menj arra, hogy a határaidat feszegetve minnél nagyobb legyen. természetes méretet válassz. ez kivitelezésben szerintem nem a legjobb, de ez talán érzékelteti azt amire gondolok [link]
és inkább kerüljön többe, de profihoz menj. ha elrontanak valamit akkor csak plusz költség egy újabb operáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!