Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellnagyobbítás 22 évesen?
Évek óta tervezem, gyűjtök rá, mert egyszerűen zavaró az, hogy egy 13 évesnek nagyobb a melle mint nekem és hogy strandra sem merek elmenni a mellem miatt. De ahogy kivettem sok pasi ódzkodik a szilikontól ami meglep. A mellem kábé olyan mint a baloldali képen. Most őszintén, nem jobb a műtét utáni? Ha nem is olyan nagyot akarnék, de legalább olyat amit mellnek lehet nevezni.
Én is szilikonoztatni tervezek, és elég sok pasival beszéltem erről a kérdésről. Érdekes, mert azok, akiknek még nem volt dolguk szilikoncicivel, mind nagyon-nagyon ellenezték (különösen egyébként azok, akiknek úgy általában nővel se volt még dolguk). Akiknek meg volt, kivétel nélkül mind azt mondták, hogy előtte ellenezték, de utána rájöttek, hogy nem olyan rossz dolog ez.
Más kérdés, hogy ha neked olyan szintű problémáid vannak, hogy emiatt nem mersz strandra menni, akkor először azzal kezdj valamit, mert ott lehet más is a háttérben.
#11 na igen, szerintem egy pasi nem dobná a nőt csak azért mert szilikon melle van.
Egyszerű miért nem szeretek strandra járni. Mert semmi mellem.
szia!
nyugodtan csináltasd meg szerintem, önmagad és ne mások miatt!
viszont rágj át minél több fotót(több 100-at is a neten),és akár konzultáción terveztesd meg előbb 3D-ben, hogy neked mi lenne a megfelelő méret,forma stb!
Kivételesen az a kép,amit bekültél egész szépen sikerült műtét! Viszont nem mindenkinek olyan az alapforma,amiből ezt a végeredményt meg lehet csinálni.. Szóval számolj azzal is, hogy 100 féle mellforma,mellbimbó és mellbimbó udvar forma,méret van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!