Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejön a tetovált szemöldök vagy inkább legyen természetes?
Természetesen természetes :)
Szerintem nagyon gáz a tetkó, egyik évfolyamtársamnak is van. Inkább átmegyek az utca másik oldalára, de nem mutatkozom vele :D
De a tetkó is lehet szép, pl. az első és második kép és jó. Vagyis igazából pont nem a szemöldöküket néztem :D
De a képek jók xD
az 1. és a 2. undorító! A 3. azért jobb mert ott legalább van szőr!
Szerintem inkább legyen természetes, szépen kiszedve vagy gyantázva!
A természetes jön be, de az is elmegy ha a természetes közé van tetoválva mert mondjuk ritka az eredeti
A tetovált meg azért is gáz mert ha elkezd nőni a szőr közelről látszódnak a kis sörték..:S
18/F
nekem tetovált szemöldököm van már kb 1 éve.csak azok veszik észre akiknek el is mondom h ez ki van tetoválva.nem hat mesterkélten.a saját szemöldököm alá van tetoválva és szálas technikával ami azt jelenti h nem tömör színt kapott,hanem ilyen természetes hatást.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!