Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonatállomáson ismerkedni? Volt már többször, hogy összemosolyogtam srácokkal, de nem léptek felém.
Mi a véleményetek?
Nekem az,hogy akkor még sem tetszettem nekik eléggé,hogy oda is jöjjenek. Szomorú igazság:D
Tapasztalatok?
Én nem szoktam csak egy mosoly miatt odamenni valakihez, elég fura helyzetnek érzem. Ha van valami konkrét ürügyem, sokkal egyszerűbb. :)
23/F
Vonaton próbáltak velem ismerkedni egyszer... jajj, borzalmas volt :D
30 perc "ismeretség" alatt 4-szer próbált lesmárolni, az utolsónál a homlokánál fogva toltam vissza, hogy NEM! (és a vonatról még le se tudtam szállni)
A ciki az, hogy ugyanott szállunk le és össze szoktunk néha futni :/
Először is nincs igazad. Ha pl egy lány egyenesen túl vonzó, akkor kényelmetlen, hogy az ember alig bírja magát kontrollálni a közelében. Szinte muszáj ránézni, stb :D Elkerülendő a kínos helyzeteket, ilyenkor az ember inkább elsunnyog, mint hogy odamenjen. Tehát normál esetben nem fognak hozzád odamenni, ha csak nem a srác kimondottan ismerkedős kedvében van.
Ám, ha a helyzet éppen úgy adja, pl. az illető amúgy is nézett téged, és még egymás mellé is kerültök, akkor már lehetséges, hogy megszólítanak..
Tapasztalatom nincs ilyen téren, de ha úgy előbb említett kedvező helyzetbe kerülnék, lehet tennék egy próbát.
Amúgy én is szemeztem már állomáson... eszembe se jutott volna a nőt leszólítani. Abszurd lenne, hisz nem is ismerem!
23/F
utolsó,ezt valahogy furán fogalmaztad meg,vagy csak nekem fura:D
de ha valakit leszólítsz,akkor az elve ismeretlen ,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!