Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonatállomáson ismerkedni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonatállomáson ismerkedni? Volt már többször, hogy összemosolyogtam srácokkal, de nem léptek felém.

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?

Nekem az,hogy akkor még sem tetszettem nekik eléggé,hogy oda is jöjjenek. Szomorú igazság:D

Tapasztalatok?

2015. jan. 30. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igazad van... csak sosem szólítok le ismeretleneket. :) Eszembe se jutna próbálkozni idegen nőnél. Illetve egyszer megtettem, de semmire sem vezetett... csak külsőre tetszett.
2015. jan. 30. 23:39
 12/15 A kérdező kommentje:

értelek . kinek mi:)

sokaknál szerintem ez is gond lehet, egy rossz tapasztalat,ami kihathat a továbbiakra..

2015. jan. 30. 23:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Velem egyszer úgy alakult, hogy én "nyomultam" a srácra.. Én az ablaknál nyomorogtam, a pasi meg vagy 2,5 helyet elfoglalva terült szép, persze állati helyes pasi, már abból az 1-2 mp-ből ítélve, amíg ténylegesen rá mertem bámulni. Persze 40 fokban egy átlátszó rövid lila ruha volt rajtam, de a könyvébe merülve észre sem vett. Na nem is dugni akartam vele, csak hogy húzódjon vissza a térfelére, ezért néhányszor véletlenül hozzáértem, majd látványosan elhúzódtam. Semmi, a pasi maradt ugyanúgy elterülve. Pf.. B terv: hozzáértem, és ott hagytam a kezem, hátha mégiscsak szerencsém lesz, és mivel kényelmetlen számára, hogy hozzáérek, elhúzódik. Nem jött be. Odáig fajult a dolog, hogy végül vagy egy órán keresztül egymás kezét fogdostuk, meg simogattuk, azt se tudta hova tegye a lábait (xD), de nem beszéltünk vagy néztük egymást, tök fura volt az egész. Na igen, és ezt a szemben ülők végig nézték :''D , te jó ég, bár nyelne el a föld. Miután leszálltunk megszólított, úgy volt visszaúton találkozunk, de nem lett belőle semmi. Mondjuk számot sem cseréltünk...

Egyébként vagy 100x utaztam már vonaton, de ez volt az egyetlen "ismerkedős" esetem. Talán majd elmesélem az unokáimnak, hátha röhögnek egyet majd a vén k*r va nagyijukon :D

2015. jan. 31. 00:06
 14/15 A kérdező kommentje:

hehe,hát ez jó:D

de amúgy meglepő,h ilyen kevés az ismerkedős sztori az állomásokon...

2015. jan. 31. 00:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem szólítok le nőket nemcsak állomáson, sehol sem. Nem olyan világot élünk, hogy a nők csakúgy vevők lennének az ismerkedésre bárhol. És különben sem azért tartózkodik egy nő bizonyos helyeken, mert tárt karokkal pont rám vár, vagy rám lenne kíváncsi.
2015. jan. 31. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!