Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi/fiú - lány/nő különbség. Mit gondoltok erről?
Először is: Most a fiatalabb korosztályról fogok beszélni, mert azt ismerem a legjobban.
Azt vettem észre, hogy ha érettséget, intelligenciát vagy mondjuk műveltséget figyelembe véve a fiúknál több a szélsőség mint a lányoknál.
Tehát: A fiatal lányok nagy része alacsony (esetleg közepes) szinten van ilyen szempontból.
A fiúk alapesetben két csoportra oszthatók:
1. Akik nagyon-nagyon alacsony szinten vannak (a lányokénál alacsonyabban), és ebből van a több.
2. Akik közepes/magas szinten vannak (lányoknál feljebb), ezen a szinten elég kevés fiú van, de így is több, mint lány.
Lányoknál mint mondtam, megvan ez az alacsony-közép szint, a nagyon hülye kevesebb mint a fiúknál, nagyon érettet pedig talán egyet sem ismerek. Sajnos, mert fiú vagyok, és nem bánnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!