Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Elárulnátok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Elárulnátok miért bámuljátok más nők melleit?

Figyelt kérdés
A pasimmal buszoztunk haza felé amikor felszállt egy elég magas nő kivágott felsőben és oda állt elénk.A pasimnak fönn akadt a szeme a nő mellein.Teljesen kiakadtam majd felrobbantam idegességemben.Jól lecsesztem amint leszálltunk hogy képzeli ezt hogy az én jelenlétemben...jó igaz szemmagasságban voltak neki de akkor is minek kell oda néznie????

2015. jan. 30. 13:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
14:15, ez már ott megbukott, hogy minden nagyobb reklámplakáton ill. tévéműsorban szerepel egy pár cici. A nemi érdeklődés nem intelligencia függvénye, az is lehet rendkívül intelligens ember aki meleg. A személyeskedést meg tartsd meg magadnak pls.
2015. jan. 30. 14:31
 22/33 anonim ***** válasza:

"Már bocsi de én nem nézem meg a pasikat mert van sajátom és nem csalom meg!Ha szeret nem néz meg más nőket ennyi!"

Azért miért csalod meg hogy ha megnézel mást? Ennyire gyerekes ne legyél már

2015. jan. 30. 14:34
 23/33 anonim ***** válasza:

'ez már ott megbukott, hogy minden nagyobb reklámplakáton ill. tévéműsorban szerepel egy pár cici.'

Es ebbol azt a kovetkeztetest vonod le, hogy mindenkinek erre van szuksege? Hmmm....erdekes. Ezek szerint fogalmad sincs arrol, hogy mit jelent az intelligencia, mert rahuzol x millard ferfira egyetlen semat.

Ahogy mondtam kerdezo, a csocselekkel ne foglakozz.

Meg ervelni sem tudnak amellett, amit allitanak.

2015. jan. 30. 14:41
 24/33 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 14:41, az intelligencia ott kezdődik hogy személyeskedés meg trollkodás helyett tán érvelni is kéne. Ami pont neked nem megy. Aki nem a te lózungodat fújja, az = csőcselék? Fúha, ez aztán a hihetetlen magasságokba szárnyaló komplex cáfolhatatlan dömdödömi érvrendszer! Le vagyok nyűgözve!

Azt pedig, ha az ember pusztán intelligenciából fakadóan keres párt, azt nevezik érdekházasságnak többnyire, esetleg érdekkapcsolatnak. Hogy emellett teszed le a voksodat, elég szépen minősít téged, nekem nincs is szükségem rá. A mínuszt azért adtam.

Ráhúzok X milliárd férfia egyetlen sémát igen - a férfiak a külsőleg vonzó nőket megnézik. Ez ellen nincs értelme itt rúgkapálnod, olyan mintha az égre írnám hogy kék.

2015. jan. 30. 14:48
 25/33 anonim ***** válasza:

"Ami pont neked nem megy. Aki nem a te lózungodat fújja, az = csőcselék? Fúha, ez aztán a hihetetlen magasságokba szárnyaló komplex cáfolhatatlan dömdödömi érvrendszer! Le vagyok nyűgözve! "

Nos, aki hozzad hasonlo modon azt allitja, hogy minden ferfi, vagy minden no ezt vagy azt csinalja, az szerves tagja a csocseleknek. Intelligens ember nem mond olyat, hogy mindenki ezt, vagy azt csinalja, hanem elfogadja azt, hogy letezik az ovetel eltero latasmod. En veled ellentetben senkire nem eroszakoltam ra a sajat nezetemet. Van aki megnezi a noket, es van, aki nem. Errol ennyit. De a hozzad hasonlok ugysem fogjak soha felerni esszel, hogy nem vagyunk egyformak, es nem mindenki izgul ra valakire kulso alapjan.

2015. jan. 30. 14:56
 26/33 anonim ***** válasza:
50%

"En veled ellentetben senkire nem eroszakoltam ra a sajat nezetemet."

Valóban nem,te csak fogtál egy skatulyát, és aki nincs veled az ellened van, tehát az csőcselék :D Ha kicsit is tudnál olvasni, mármint nemcsak azt, ami úgymond téged igazol, akkor rájöhetnél hogy senkire nem erőszakoltam rá semmit. Általánosítottam, ez stimmel. Merthogy az emberek nagy általánosságban valóban azt nézik meg ami szép, és ami vonzó. Ezt bármilyen intelligens ember aláírja. Függetlenül attól hogy mennyit szerecsenmosdatsz ezzel kapcsolatban.

Persze, a melegek, az aszexek és még páran valóban nem nézik meg a nőket. De nem várom el a fajtádtól hogy felismerje ezt. Úgyis találsz valami szalmaszál állítást amibe bőszen kapaszkodhatsz. Újból ment a mínusz.

2015. jan. 30. 15:10
 27/33 anonim ***** válasza:

"Persze, a melegek, az aszexek és még páran valóban nem nézik meg a nőket. De nem várom el a fajtádtól hogy felismerje ezt. Úgyis találsz valami szalmaszál állítást amibe bőszen kapaszkodhatsz. Újból ment a mínusz."

No, errol beszelek. Keptelen vagy elfogadni, hogy nem mindenki mukodik egyforman. Messze nem csak az aszexualisok es a homoszexualisok lognak ki az allitasodbol. Utazgass egy kicsit, es majd meglatod, hogy bizony van ahol pucer is lehet egy no, a ferfiak tobbsege nem foglalkozik vele.

Vita reszemrol lezarva. Nem vagyok hajlando szemellenzos barmokkal vitatkozni.

2015. jan. 30. 15:15
 28/33 anonim ***** válasza:
50%

"No, errol beszelek. Keptelen vagy elfogadni, hogy nem mindenki mukodik egyforman. Messze nem csak az aszexualisok es a homoszexualisok lognak ki az allitasodbol."

Akkor még kik is? Mesélj már nekem, hogy napjaink egészséges, heteroszexuális férfijának mégis mi alapján tetszik meg egy lány, ha te ezt ilyen jól tudod. Csak mert jelenleg ott tartunk hogy semmivel nem tudod alátámasztani a bullshitjeidet, csak rosszullétig sulykolod mint Göbbels tanítványai. Addig mantrázod az ökörséget amíg magad is elhiszed.

"Utazgass egy kicsit, es majd meglatod, hogy bizony van ahol pucer is lehet egy no, a ferfiak tobbsege nem foglalkozik vele."

Nem fogod elhinni, még az afrikai busmanok és a dzsungel legmélyén élő pápuák is hordanak ruhákat. Megint ott tartunk hogy mutass valamit, mert eddig kb. semmi sem igazolta a bugyuta nézeteidet.

"Vita reszemrol lezarva. Nem vagyok hajlando szemellenzos barmokkal vitatkozni."

Értem. Akkor hát ennyit arról, ki az érvképtelen. Ide hallom a tolatóradarod hangját...

A mínuszt pedig, természetesen, kaptad.

2015. jan. 30. 15:33
 29/33 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha a pasim más lányokat nézeget, csak ne a jelenlétemben tegye. Szerintem bunkó dolog a párod jelenlétében más csajokat/pasikat feltűnően bámulni, de ettől függetlenül nem kellett volna ennyire kiakadnod, ezt utálják a férfiak. Elég lett volna, ha jelzed, hogy ezt ne a jelenlétedben tegye legközelebb, mert neked rosszul esik.
2015. jan. 30. 16:16
 30/33 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz így a pasit megtartani.
2015. jan. 31. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!