Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hol dől el nálatok, hogy egy nő csak alkalmi szexre kell vagy párkapcsolatra?
Nem igazán járok bulizni, de egy buli utáni egyéjszakás kalandnál biztosan nem terveznék hosszútávra.
Úgy gondolom az ilyen nők csak szexre jók és szerencsére ők is tisztában vannak ezzel és nem akarnának többet.
Kicsit off, de ez mindig is érdekelt, hogy azok, akik így szednek fel egy pasit/csajt, azok mégis hogy jutnak el az ágyig. Beszélgetek, iszunk, táncolunk, majd megkérdem:
-Te, Rozi, feljössz?
-Aha!
És akkor átszállunk háromszor BKV-n, közben kijózanodik ötször, és csak azért nem szól, hogy inkább hazamenne, mert már fogalma nincs arról, hogy hol van.
Alapjáraton attól függ, hogy szeretnék e egyáltalán komoly kapcsolatot, vagy abszolút nincs rá éppen igényem.
Amennyiben komoly kapcsolatot is szeretnék akkor ha megismerem a lányt és elég értelmes akkor szex után többet is akarok.
nem kell hosszútávra, mert könnyen adta magát. Nem bíznék benne.
27/F
3-as válaszról eszembe jutott, hogy tulajdonképpen velem történt hasonló.
Bár nem a buliban szedtem fel, hanem netes ismerkedés, lementünk discoba első randin.
És kb igen, ez volt, amit leírtál.
BKV?.... VONAT B*$zki :D
Tényleg nem tudtam hajnalban, hol vagyok (azon kívül, hogy az ágyában.)
De itt jön a csavar: ALUDTUNK!
Nem volt szex. És az elkövetkezendő 1 hónapban sem, mikor majdnem minden éjszakát nála töltöttem.
Nem lett túl hosszú kapcsolat (3 hónap), a vége is érdekes volt, de pont amiatt az 1 hónap miatt igazából jó visszagondolni, hogy nem rohant le, és köszönöm neki, akármilyen véget is ért a kapcsolat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!