Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme így ismerkedni? Egyáltalán van értelme?
Nem rég netten próbáltam ismerkedni, hát meg is ismertem egy aranyos, kedves lányt(legalább is azt hittem), a kép alapján a külsejével sem volt gond.. sokat beszélgettünk mondtam h szeretnék vele találkozni hozzám sem szólt egy darabig,nem értettem miért hisz jól elvoltunk. Utána kezdtem nyomozgatni de semmi, majd facebookon megtaláltam persze a képen nem is ő volt rajta. Mi értelme volt ennek az egésznek? Mi értelme más képével ismerkedni? (föleg ha még bókolok neki is és ezt magára is veszi miközben nem is ő van rajta?!)
Válaszotokat előre is köszönöm:)!
Egy párszor rá olvadt a képedre.
Jól esett neki hogy valaki bókol neki.
Nem kell elítélni. Max akkor ha lehúzott pénzel.
Előfordul az ilyesmi, emiatt is kell vigyázni interneten a nőkkel, mert igen nagy esély van rá, hogy egy látens homokos, elmeroggyant, skizoid pszichopatával van dolgunk, aki betegesen, "maniac laugh" módra röhögi telibe a lakótelepet, ha megszerez néhány személyes információt az áldozatáról. Vannak ilyen elcseszett életű kiherélt agyú szerencsétlenek...
Amúgy szerintem az ellentétes neműek között semmi értelme nincs az ismerkedésnek, 99%-ban úgysem lesz belőle semmi komolyabb, még haverság sem.
17:14-es vagyok megint :) nem fogod és ne is akard mert belebolondulsz abba h ki lehet valójában és hogy miért . Én ezt később vettem észre és hidd el a barátok tudnak segíteni. Ők rángattak ki csajos esték stb. Menjetek sörözni, üljetek össze meccset nézni stb. Eljön az idő és mikor eszedbe jut az is fog hogy jéé már x ideje nem gondoltam rá.
Sok sikert a későbbiekhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!