Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre 2 embert szeretni?
Van egy srác, akinek majdnem 2 évig a plátói szerelme voltam. Azóta van barátnője, de azt mondta, rám még él, emlékezni fog, és örökre én leszek az első helyen, és szeret.
Lehet egyszerre két embert szeretni?
(Túl nagy a táv, azért nem jöttünk össze, de én is szerettem)
10-es:
Akkor neked igencsak mást jelent a szerelem, mint a legtöbb embernek. Azt elfogadom hogy a szerelem mellett lehet fellángolás, vagy a szerelemből kialakult szeretet mellett lehet fellángolás, vagy szeretet más irányába is, de szerelem mellett szerelem nem. Persze erről vitatkozhatunk, mert valahol mindenkinek mást jelentenek ezek a szavak, de ha az átlagot nézzük, akkor hülyeség.
Ha meg már társadalmi dolog, akkor már neveltetésnél és a szocializálódásnál is jelen van, szóval így alakul ki a normális embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!