Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyi idősen lehetne egyáltalán igazi szerelem?
Azt szeretném tudni hogy kb hány évesen lehet igazi szerelmet érezni. Picit megrémít hogy az osztálytársaim mindig azt mondják hogy jártak ezzel, azzal, volt olyan osztálytársam aki negyedikben csókolózot, szörnyen zavar hogy mindig ez a téma, van hogy cikiznek amiért én még senkivel nem jártam, de úgy érzem még nem most kellene... Szerintetek, 13 évesen, lehetne egyáltalán igazi szerelem?
13 éves, lány vagyok.
Elõre is köszi, léccives normális válaszokat írjatok.
A szerelem nem igazán korhoz kötött. Lehetsz szerelmes hét évesen, és nyolcvanhét évesen is. Ha úgy érzed, nem vagy még szerelmes, az sem baj. Nem azt jelenti, hogy éretlen vagy, vagy valami gond van veled, egyszerűen csak még nem sétált be a képbe az ideális célszemély :)
Inkább várd ki az illetőt, minthogy divatból járj olyasvalakivel, akiért nem dobban meg a szíved...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!