Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha egy lány kislányosan néz ki?
16 éves vagyok, de még mindig a "kis cuki lányka" jut eszükbe rólam az ismerőseimnek. Alacsony vagyok (160cm), plusz nem igazán szoktam sminkelni magam, csak minimálisan. Sokszor emlegetik h babaarcom is van :D
Engem ez zavar, mert abban a korban vagyok, amikor már kezdem magam nőiesnek érezni és mindig le leszek húzva ezekkel a jelzőkkel. Úgy érzem, így a fiúzásban se vagyok annyira sikeres.
Ha nagyon akarom, akkor tudok magamból 10 évvel idősebbet is csinal i egy kis sminkkel és hajformázással, de hétköznapokon általában a "kislány" szerepet élem.
Vonzónak találjátok a Kislányos lányokat is vagy nem? Inkabb a nőiesebb, idosebbek jönnek be?
Hmm, imádom a kislányos külsőt! ;)
73/F
Elso... Pedofilok válaszára nem vagyok kivancsi :)
Amugy 1 ev ide vagy oda annyira nem számít, de már a 17hez közelebb is vagyok, mint a 16hoz :D
Másoknak akarsz megfelelni!
Te is egy médiabefolyásoltságú személy vagy!
A korosztályodban többen vannak, akik az aranyos, kislányos lányokat szeretik, ráadásul ha idősebb korodban is fiatalabbnak fogsz tűnni, akkor is hatalmas előnyt fogsz élvezni a többi nővel szemben.
De mivel személyes véleményt kértél, válaszolok az én nevemben is. Engem zavarna, mert a nálam idősebb nőket szeretem, akik nőiesen néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!