Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha egy lány kislányosan néz ki?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, de még mindig a "kis cuki lányka" jut eszükbe rólam az ismerőseimnek. Alacsony vagyok (160cm), plusz nem igazán szoktam sminkelni magam, csak minimálisan. Sokszor emlegetik h babaarcom is van :D

Engem ez zavar, mert abban a korban vagyok, amikor már kezdem magam nőiesnek érezni és mindig le leszek húzva ezekkel a jelzőkkel. Úgy érzem, így a fiúzásban se vagyok annyira sikeres.

Ha nagyon akarom, akkor tudok magamból 10 évvel idősebbet is csinal i egy kis sminkkel és hajformázással, de hétköznapokon általában a "kislány" szerepet élem.

Vonzónak találjátok a Kislányos lányokat is vagy nem? Inkabb a nőiesebb, idosebbek jönnek be?

2015. jan. 28. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Hmm, imádom a kislányos külsőt! ;)

73/F

2015. jan. 28. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
9%

nembaj :) szeretjük a kislányokat :D

[link]

Ő a kedvenc színészem, nemhiába :D

3/12 anonim ***** válasza:
hát a kislányos lányok cukik de lehet velük dumálni szóval ja pozitív szerintem
 4/12 A kérdező kommentje:

Elso... Pedofilok válaszára nem vagyok kivancsi :)

Amugy 1 ev ide vagy oda annyira nem számít, de már a 17hez közelebb is vagyok, mint a 16hoz :D

5/12 anonim ***** válasza:
Igen számomra nagyon vonzó :) és nem a külső számít hanem a belső. 17/F
2015. jan. 28. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Másoknak akarsz megfelelni!

Te is egy médiabefolyásoltságú személy vagy!

2015. jan. 28. 20:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Milyen következetések..
2015. jan. 28. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jó dolog, ha idősebb leszel majd akkor is sokkal fiatalosabban fogsz majd kinézni :)
2015. jan. 28. 20:32
 9/12 opened paradise ***** válasza:
Ha csak az arca,akkor nem zavar egyáltalán.
2015. jan. 28. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:

A korosztályodban többen vannak, akik az aranyos, kislányos lányokat szeretik, ráadásul ha idősebb korodban is fiatalabbnak fogsz tűnni, akkor is hatalmas előnyt fogsz élvezni a többi nővel szemben.

De mivel személyes véleményt kértél, válaszolok az én nevemben is. Engem zavarna, mert a nálam idősebb nőket szeretem, akik nőiesen néznek ki.

2015. jan. 28. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!