Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket ha egy lany pufi?
Figyelt kérdés
55kg vagyok, ami nem is lenne sok, ha nem 149cm lennek. Szoval, nem vagyok az a kimondottan 'kover'. Hasam az alig van, sajnalatos modon melleim se nagyon vannak, viszont a labaim az en velemenyem szerint nagyon puffadtak.
Nem hiszem hogy ez sokat segitene de...itt vannak a mereteim.
Mell:89cm
Derek:67-68cm
Csipo:86cm
2015. jan. 17. 22:45
1/8 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejon, képet küldenél?
3/8 anonim válasza:
nem, nem zavar . Inkább kicsit legyen pufi mint h pálcika legyen akin nincs mit fogni csak csontot .
4/8 anonim válasza:
Ha pufinak érzed magad valószínűleg az is vagy.
160 csajok szoktak 50 kg-m körül lenni.
Kezd el sportolni, meg normálisan kajálni. Pár hónap múlva sokkal jobban fogod magad érezni.
Egyébként igen zavarna. Hogy miért? Ha én megtudom tenni hogy odafigyelek magamra akkor ezt mástól is elvárom.
6/8 anonim válasza:
Ha engem nem zavar, akkor összejövünk, vagy miért kérdezed?
7/8 anonim válasza:
normális vagy
ne hallgass ezekre a csontvázimádókra
édes lehetsz de a kép segítene
8/8 anonim válasza:
Szóval aki nem hájas az csontvaz.
Gratulalok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!