Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudék közeledni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudék közeledni? Hogyan vegyem rá a közeledésre?

Figyelt kérdés
Én egy làny vagyok, és a baràtnőmmel egy szerepjàtékot szoktunk mindig jàtszni amiben, én vagyok a fiú, és ő a làny. Ezzel én teljesen rendben vagyok, még akkor is amikor éjjel jàtszunk ilyet, azaz szetetkezünk de ruhàn ketesztül. Senki nem tud erről a környezetünkben. Tudom hogy élvezi mert mikor jàtszunk akkor simogatom meg stb. és haggya magàt de még nem csókolóztunk és én félek néha kezdeményezni. Hogyan kezdjek el jobban közeledni felé? És hogyan tehetném izgalkasabbà a jàtékot?

2015. jan. 28. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyúlj be neki, az a legegyértelműbb!
2015. jan. 28. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Látni akarom! Amúgy meg simán amikor rajta vagy smárold le és, ha tetszik akkor onnantól kezdve hivatalosan is lezboszorkák vagytok. (esetleg bi)
2015. jan. 28. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Hirtelen nyúlj bele a pinájába, hadd sikoltson fel!!!

R-bancok vagytok mind a ketten.

Nincs jobb időtöltésetek?

Mit lezbiskedtek? a végén elkapjátok ti is ezt a lezbiség BETEGSÉGET!

mert ez egy betegség

2015. jan. 28. 17:53
 4/7 anonim válasza:
Néz a szemébe sokszor és mindig egyre közelebröl csak szépen lassan :$ Ha tudod hogy mit szeret akkor csinald neki azt de mindent csak lassan mert a hirtelen dolgok nem mindig jok :( simogathatod az arcát is ès ugy kezdemenyezhetned a csokot :3
2015. jan. 28. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Az ilyen kérdésekre jobb lenne ha megértőek válaszolnának!
2015. jan. 28. 18:06
 6/7 A kérdező kommentje:
kivéve az utóbbit, az megértőbb.
2015. jan. 28. 18:07
 7/7 anonim válasza:
Amugy kedves emberek vagytok ti is hogy milyen az alezbikus ribi meg stb? ha most ö igy èrzi magat jól akkor csak nyugotan ! Ha.meg nemtetszik minek kommenteltek? Ti elitélitek õtt de ha ö ittèlne el titeket egybõl menne a pattogas enyit rolatok !
2015. jan. 28. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!