Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik már laktak együtt lánnyal úgy, hogy nem jártatok (legalábbis az összeköltözésnél), próbáltatok közeledni felé?
Volt hogy beindítottak titeket az ilyen női dolgaikkal?
Például kiteregetett fehérneműk, cicanadrágban vagy bugyiban volt napközben vagy valami szexibb pizsama volt rajta. Esetleg átlátszott a mellbimbója amikor nem volt rajta melltartó.
Milyen intim helyzetek fordultak elő és hogy fogadtátok?
Próbáltatok vele összejönni?
Egyáltalán elképzelhető, hogy férfiként együtt lakjon valaki egy lánnyal, úgy hogy ne forduljon meg a fejében bármi, ami több mint barátság?
Többször laktam együtt nőkkel. Általában hidegen hagyott. Nem próbáltam összejönni velük.
Talán furább eset volt:
-Az egyik lakótársam egyszer félmeztelenül ment ki a szobájából mert megfeledkezett róla, hogy én is otthon voltam. Meglepődtem, de semmi több. Szegény később nagyon kellemetlenül érezte magát miatta.
-A másik amikor egy borderline lánnyal kerültem egy albérletbe. A lány fehérneműben azzal szórakozott, hogy milyen hatást tud kiváltani belőlem. Elküldtem melegebb éghajlatra, mert amúgy a barátommal járt.
Mellbimbók vagy szexi ruha. Persze először akaratlanul is megbámulod. De egy idő után megszokod.
Lehet, a neveltetésem miatt elütök az átlagtól.
Csupán azért mert valakinek megfordul a fejében egy kapcsolat lehetősége, még nem feltétlenül követi tett.
Nekem a legjobb barátom egy egyébként nagyon szép nő. Már több mint 10 éve. Nem jutott még eszembe összejönni vele vagy közeledni hozzá.
4-en kezdtük az albérletben sok veszekedés stb.Egyik csajjal maradtunk a lakásban.Nagyon jó barátok lettünk,aztán a csajom lett.
Sokszor álmatlanul forgolódtam,nem tudtam,hogy közelítsek.Egyik éjjel átjött hozzám megkérdezte mellém bújhat-e az ágyamba mert nagyon'fázik':D szépen megmelengettem ahogy kell:D Már 2 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!