Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy megelégedve az önbizalmaddal?
Nekem 1 éve szinte semmi önbizalmam nem volt, és ez meg is látszott rajtam hogy visszahúzódóbb meg jóval csendesebb ember voltam és ez előtte is kb így volt. De tettem olyan dolgot saját magamért persze amit már elég régóta meg kellett volna tennem, de előtte sokszor csak feladtam, sikertelen voltam benne, nem volt rá se lelki erőm, se türelmem na meg kitartásom sem. Aztán végül több mint 1 éve jött az elhatározás és találtam olyan módot ami végre nekem is tetszett mert könnyen megbírtam csinálni, és látható eredménye lett a dolognak főleg így a végére, olyan szinten hogy nyárra már kezdtem elég jól kinézni, jobb ruhákat vehettem magamnak és jobban is állnak rajtam és jöttek sorba a dicséretek is amik már növelték az önbizalmamat, sikerélmények és ezzel sokkal közvetlenebb, vidámabb ember lettem persze még nem értem el teljesen a célom de erősen közeledtem a célom felé és sokkal jobban is mernek rám nézni az emberek emiatt. Mert egy 25-27 kilós fogyás már elég látványos egy olyan embernél aki elég kövér volt és látszódott rajta hogy rendesen egy golyó voltam szinte és bár még van rajtam felesleg olyan 15 kilót még nem ártana leadnom zsírban persze, de izom is van rajtam bár látszata nincs még a dolognak mert most nem ez az elsődleges dolog amit meg kell tegyek de lényegében sokak szerint már egyáltalán nem kellene fogynom, sokan azt is mondják hogy már elég lesz ha 7-10 kilót dobok csak le, de még annyit sem kell szerintük. Bár igaz sajnos eléggé lóg a bőröm, bár szerencsére nincs akkora látványa a dolognak mert szépen húzódik az vissza, ezért is húztam be egy picit a kéziféket de lényegében kezdem elérni azt amit ezzel szeretnék, de a célom a fogyással meg a barátnő szerzése ami sajnos még nincs így kilátásban, mert vannak még más olyan problémáim amikre még keresek megoldást, de lényegében jól haladok.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!