Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az hogy a férjem soha nem csókolna meg de megsem őlel a szexről ne is beszéljünk?
1. Megpróbáltam megbeszélni, aminek az lett a vége, hogy közölte, hogy ő nem igényli a szexet, szerinte lehet így élni.
2. Elváltam. (A fentiek után.)
Nem mondod, hogy 17 évesen mentél hozzá?
A szüleid mit szólta ehhez?
Ekkora korkülönbséggel meg is értem, hogy nem bírja tempódat. :D
Mondjuk az ölelést és a csókot így sem értem.
Más világban nőtt fel, ennyi.
Mostanában jöttek ezek elő vagy már régebb óta vannak ezek a hiányosságok?
Kérdés, hogy van-e köztetek jelentős kulturális különbség, mert könnyed kapcsolatra, alkalmi találkozásokra, kellemes és vonzó partner tud lenni egy egyszerűbb csinos, fiatal ápolt csaj is. Együttélés során viszont egy iskolázottabb férfi egy lényegesen alacsonyabb iskolázottságú nőből könnyen kiábrándul.
Bocsi, de az írásképed alapján felmerült bennem ez a kérdés.
Hamar beleugrottál ebbe a házasságba.
Még kellett volna egy kicsit élned.
Értem én, hogy ő idősebb és tapasztaltabb volt és ez akkor vonzó volt, de nem volt senki aki kinyitotta volna a szemedet?
Ha nem változik a helyzet akkor ne kínozd magad tovább, válni kell. Persze, ha nem vagy terrorizálva vagy ilyesmi, mert akkor kérj segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!