Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnétek még életetekben?
Figyelt kérdés
Ha most meg kellene halnod elégedett lennél az életeddel?2015. jan. 27. 22:40
1/19 anonim válasza:
Nyilván valóan, 22 évesen mindent elértem amit akartam.
2/19 anonim válasza:
Igen, mert végre elértem, hogy vége.
4/19 anonim válasza:
Elég sok mindent, rengeteg tervem van, még úgy 86 évig szeretnék élni.
5/19 anonim válasza:
Soha nem lehetsz elégedett az életeddel, ha meg meghalok akkor már nem szeretnék semmit.
6/19 anonim válasza:
az élet predesztinált, nincs miért elégedetlennek lennem. az van, ami.
ha a szuiciditást mellőzve véget vethetnék az életemnek, már megtettem volna. marad az, hogy veszélyesen élek, és így boldog vagyok.
7/19 anonim válasza:
Megírni egy világhírű könyvet. És mivel még nem írtam meg,a masodik kerdesedre a valaszom:nem
8/19 opened paradise válasza:
Lelövetni magam sokkolópistollyal,lecsapni valakit egy székkel,sírásig nevetni és a végét úgy akarnám,hogy ejtőernyős ugrás ejtőernyő nélkül.
Ha meg nem holnap,hanem hosszabb távon,akkor újra megint szeretni és szeretve lenni.
10/19 anonim válasza:
-befejezni az egyetemet
-dolgozni
-kijutni külföldre dolgozni, világot látni
-találni egy nem mentálisan sérült pasit,és lehetőleg kötődési fóbiája se legyen,ebből már elég volt
-házasságot
-gyerekeket
boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!