Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Észrevettem, hogy az utóbbi időben feltűnően sokat néz engem egy látásból ismert fiú. Bejövök neki? (21 L)
Szerintem pedig nem muszály. Nem tudhatod mik a tudatos és tudat alatti okok a kérdésre. Valamint azt sem tudhatod, hogy a beszólásoddal milyen hatással vagy az olvasóra. Lévén, hogy kevés fogalmat lehet így alkotni a kérdezőről. Példáúl egy egészséges személyiség esetleg fel sem veszi, másra jótékony hatással van egy depressziós pedig hónapokra magába zuhan. Arról nem is beszélve, eleve hibás az a feltételezés, hogy a kérdező életkoránál fogva biztosan rendelkezik valamilyen használható tapasztalattal. Ennek okkait inkább most ne tárgyaljuk.
Éppen ezért az ilyen válaszokat felelőtlenségnek érzem.
Utóbbi 22:41-esnek:
"Másrészről biztos vagyok benne, hogy a kérdező is tisztában van azzal, hogy tetszik a fiúnak, csak még inkább biztosra akart menni, mert úgy tűnik a leírásából, hogy neki sem ártana egy kis plusz önbizalom." - Ezt írtam, a kérdező ezért írta ki szerintem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!