Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Észrevettem, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Észrevettem, hogy az utóbbi időben feltűnően sokat néz engem egy látásból ismert fiú. Bejövök neki? (21 L)

Figyelt kérdés
Olykor olykor megereszt egy mosolyt is felém, de ilyenkor úgy csinálok, mintha észre sem venném. Aranyos, meg minden, de zavarba hoz, mikor össztalálkozik a pillantásunk. Ti mit gondolnátok? Valóban bejöhetek neki? Igaz, hogy én nem szoktam őt bámulni, de ha akar valamit, akár rám is köszönhetne, nem? Vagy félénk?
2010. febr. 8. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

=)

Igen.

Ha önbizalomhiányos akkor menj oda te, és kérdezd meg a nevét.=D

2010. febr. 8. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:

Ha magamból indulok ki, akkor igen bejössz neki...

20F

2010. febr. 8. 21:50
 3/15 A kérdező kommentje:
És ti hogy reagálnátok a helyemben? de hogy én nem megyek oda hozzá az tuti.
2010. febr. 8. 21:52
 4/15 anonim ***** válasza:

21? De most komolyan egy 21 éves lánynak segítség kell ebben? Tízéves ált. iskolai találkozómon bevallottam egy volt osztálytársnőmnek hogy akkoriban nagyon tetszett, csak túl gyáva voltam kezdeményezni, mire ő azt mondta nagyon is jól tudta ő azt. 12 évesek voltunk akkoriban.

Nem vagy te egy kicsit életképtelen?

2010. febr. 8. 21:54
 5/15 anonim ***** válasza:

Egyértelmű h bejössz neki,de ha nem viszonzod a pillantásait akkor azt fogja hinni h neked nem jön be.(v nem is jön be?)

20/L

2010. febr. 8. 21:55
 6/15 anonim válasza:
Tuti nincs meg benne a kellő bátorság még. Ha TE hajlasz valami kapcsolat felé, legalább mosolyogj rá vissza, hogy legyen már valami pozitív jelzésed felé. Lehet csak valami jelre vár ő is, hogy tovább merjen közeledni.
2010. febr. 8. 21:58
 7/15 anonim ***** válasza:

Életképtelen? Egyrészről a véleményem, hogy mindenki más, ezért még nem kéne életképtelennek nevezni. Másrészről biztos vagyok benne, hogy a kérdező is tisztában van azzal, hogy tetszik a fiúnak, csak még inkább biztosra akart menni, mert úgy tűnik a leírásából, hogy neki sem ártana egy kis plusz önbizalom.

Szerintem is biztos tetszel neki, ha néz és ráadásul még mosolyog rád. És igen, jó lenne, ha mondjuk valamit jeleznél neki, mert ha mindig elfordítod a fejed, az nem valami biztató.

2010. febr. 8. 22:05
 8/15 anonim ***** válasza:

Batoritsd! Fogdd a nezeset es mosolyogj ra egyet esetleg egy szia se fog annyira fajni :).

Ha ilyen vagy valszeg ugy erzed majd, hogy ep ongyulladtal, de indulj ki abbol, ha felenk o sincsen mas cipoben.

Es lehet par nap mulva ezen fogtok egyutt nevetni egy capuccino mellett!

Hajra-hajra! ;)

2010. febr. 8. 22:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Most vagy valami furcsát lát benned vagy tetszel neki. Nem biztos, hogy félénk. Talán csak apró jelekre vár amiket nem adsz meg neki. Mint például egy pillantás vagy egy mosoly.Utóbbi viszont a te döntésed. Rajtad is múlik.

Ha pedig csupán elvből elszalasztasz egy lehetőséget, akkor majd utólag ne akard megmagyarázni. Pláne ne azzal, mert ő...

Barátkozz vele! Nem lesz belőle kapcsolat akkor sem dől össze a világ. Lehet, hogy egy jó barátra lelsz benne.

Ha meg nem, hát akkor egyel kevesebb.

"Életképtelen" Jól lehet nem az én dolgom reagálni, de muszály a kérdezőnek beszólni?

Egy fiú.

ui.: A barátkozáshoz jol jöhet egy tábla csokoládé. Engem legalább is bármikor levesz a lábamról.

2010. febr. 8. 22:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Igen. MuszáJ.

Teljesen komolyan gondolom, hogy egy 21 éves lány már észre kellene hogy vegye ha bejön egy fiúnak. Itt már rég nem tizenpár éves kislányok "meghúzta a hajam, most akkor tetszem neki?" jellegű kérdéseiről van szó.

Az első aki lesavazott a válaszom miatt azt mondta: "biztos vagyok benne, hogy a kérdező is tisztában van azzal, hogy tetszik a fiúnak" Akkor meg minek a kérdés? MI úgysem fogjuk jobban tudni négy sorból hogy mi a szitu, mint aki benne van.

2010. febr. 8. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!