Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők ti mikor akartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők ti mikor akartok szülni?

Figyelt kérdés
21 vagyok, de én 30-on túl már nem szeretnék szülni. Persze, az meg a másik, hogy már nem abban a világban élünk amikor gyakori lenne ilyen fiatalon szülni.
2015. jan. 26. 20:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azért meglep, hogy ilyen sokan nem akarnak szülni.

Bár én úgy vagyok, hogy lehet én sem fogok. Nem fűzök hozzá nagy reményt, hogy pont találok egy normális férfit akivel ugyanúgy közösen gondolkodunk a dolgokról.

2015. jan. 26. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Még nem tudom,majd 5-6 év múlva,talán:)
2015. jan. 26. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
En lehetoleg a 20-as eveim eleje/ kozepefele szeretnek.
2015. jan. 26. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok és 26-27 évesen szeretnék elpotyogtatni 3-4 gyereket :) Persze ha meglesz a megfelelő férfi (ha a mostani párommal együtt maradunk - remélem így lesz - akkor vele bátran!). Anyagi gondjaim nincsenek a családom támogat és már dolgozom, pénzt is teszek félre. Szóval azon nem múlik, csak a férfi kell hozzá, meg sok munkatapasztalat hogy ne legyen gond visszatérni a munkaerőpiacra. :D
2015. jan. 26. 21:23
 15/15 Szergej55 ***** válasza:
A fene, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz a helyzet. Így tényleg nagy gondok lesznek pár évtized múlva, de remélem, hogy majd lesz pozitív változás a gyerekkérdés terén.
2015. jan. 26. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!