Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti mikor akartok szülni?
Bár fiú vagyok, és elnézést, hogy idepofátlankodom, de ha nő lennék és felmerülne a szülés, akkor elsősorban az lenne fontos, hogy stabil anyagi körülmények mellett meglegyen a saját egzisztenciám, önállóan is meg tudjak élni, illetve pontosabban szólva a párommal, úgy, hogy tiszában vagyok azzal, hogy rendben vagy a kapcsolatunk, kényelmesen tudjuk fedezni a kiadásainkat. Ha ez 35 évesen következik be, akkor akkor, ha már 28-29 évesen, akkor hát legyen úgy, de abba nem vágnék bele, hogy majd nyomorgok / lemondok mindenről, csak azért, mert etetni kell a porontyot.
Az meg más kérdés, hogy fiatalon azért is hülyeség a gyerekvállalás, mert akkor még - ha olyan beállítottságú vagy - javarészt inkább buliznál, szórakoznál, az meg gyerekkel elég necces. "Sziasztok, most mennem kell, mert meg kell etetnem a kisfiamat!".
ha benő a fejem lágya.
lehet,hogy soha:D
26vagyok
Én 30 évesen akartam, de mostmár jó ha 35 évesen lesz. Lényeg hogy 40 a nagyon max, ha addig se lesz férjem, illetve olyan körülményeim, akkor meg sose lesz gyerekem :(
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!