Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám van szállva egy 13 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám van szállva egy 13 éves lány, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Haveromnak az egyik (lány) barátja,akivel szombaton beszéltem élőbe.Én 16 éves vagyok,és amúgy nem nagyon jön be.Nem igazán akarok foglalkozni egy 13 éves kis tinipics@val.Megmondtam neki,hogy csak legyünk barátok,de nem nagyon tetszett neki.Most mi legyen?Akarok barátnőt,de legalább egyezzen a magasságunk és pár évvel idősebb legyen,velem egykorú.

2015. jan. 26. 13:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Elég sz4r kizáró ok: "legalább egyezzen a magasságunk"... :D

ha nem jön be, őszintén mond meg neki, hogy nem tetszik neked vagy hasonló

Ne hülyisd a kis csajt.

Legalább nekem lennének ilyen problémáim... :D

2015. jan. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!