Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám van szállva egy 13 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám van szállva egy 13 éves lány, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Haveromnak az egyik (lány) barátja,akivel szombaton beszéltem élőbe.Én 16 éves vagyok,és amúgy nem nagyon jön be.Nem igazán akarok foglalkozni egy 13 éves kis tinipics@val.Megmondtam neki,hogy csak legyünk barátok,de nem nagyon tetszett neki.Most mi legyen?Akarok barátnőt,de legalább egyezzen a magasságunk és pár évvel idősebb legyen,velem egykorú.

2015. jan. 26. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Dugd meg!
2015. jan. 26. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
2%
Küld hozzám ! ;)
2015. jan. 26. 13:15
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
79%

Mondd meg neki, h nem, BARÁTOK SE.

Kész, sok sikert, koptasd le ;)

Össze lesz törve, de nem vagy se az anyja, se az apja, se a kis Jézus.

25/F

2015. jan. 26. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
4%
dugd meg később megbánod ha kihagyod :)
 5/11 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem is rakd meg
 6/11 anonim ***** válasza:

Velem is pontosan ez volt, csak tíz évvel ezelőtt. Én a saját tapasztalatomból kiindulva azt mondom, hogy bármennyire is erősködik, tarts ki a mostani érveid mellett. Fiatal, és nem kizárt, hogy egyedül azért kellenél neki, hogy menő legyen az osztálytársaival szemben.

Én egy akkora r*bancot fogtam ki, akivel bár szerencsére nem feküdtem le, mert volt annyi eszem, hogy tiszteletben tartottam le a korát, ennek ellenére ő mégis négyszer csalt meg két év alatt. Végül szakítottam vele egy kamu indokkal, aminek az lett a vége, hogy 4 osztály is kiabált rám a folyosón, hogy pedofil állat vagyok.

Szóval jah, legyen meg a magadhoz való eszed.

2015. jan. 26. 13:17
 7/11 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
0%
Majd ha less tapasztalatod,Mar tudni fogsz valogatni,addig ...
2015. jan. 26. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Átlagos mai tiniribi, koptatsd le. Nincs szükséged ilyen "barátra", szerintem csak le akar veled feküdni. Nem lesz ez összetörve ha lekoptatod. 16/L
2015. jan. 26. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Annak idején én is a nálam 2-3 évvel idősebb srácokba voltam szerelmes (végül egyikkel sem jöttem össze). Koptasd le. Barátok se legyetek, mert reménykedni fog meg próbálkozni. Biztos össze lesz törve, de addig próbálkozni fog.

23L

2015. jan. 26. 13:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Passzold át!
2015. jan. 26. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!