Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha szeretem a pokémont?
Baj ha szeretem a pluss allatokat es a meseket is nezni?
En is 22 eves vagyok.
Ne legyel mar buta.
Egyebkent az a lenyeg, hogy te mit szeretsz, ne masok velemenyere adj.
Baj ha szeretem a plussoket es a meseket nezni?
Ne legyel mar buta.
Egybekent senkinek semmi koze hozza, hogy mit szeretsz, ha szereted, lenyeg, hogy te szeresd, ne masok velemenyere adj.
Ennyi.
Azert ennyiszer nem kellett volna elkuldeni. xD
Amugy nem bajjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Kicsit gyerekes,viszont több mondanivaló van benne mint sok más modernebb technikájú rajzfilmben,manapság minden a szexualitás felé tolódott meg hogy az értékek helyett az ostobaságot,a teljes célnélküliséget mutatják a filmekben.Támogatom a régi alkotások nézegetését.
Én kb egy éve néztem újra A Sailor moon-t.Egy hónapja néztem 6-8 részt a pokemon-ból de az viszont már nem kötött le,nem is erőltetem.
Charmander. Mindig a tűz kezdőt választom, kivéve ha ronda, mint Tepig például, olyankor a víz típusút nyomom.
Én még mindig nézem, most az x y sorozat megy, ez megint tetszik, elég jó. Amúgy csak az Unova és Kanto sorozat tetszett igazán. De hát a Rakéta csapat miatt néztem mindig is, nem a "főhős" miatt.
És még mindig játszom a játékokkal, és gyűjtöm a kártyákat és figurákat.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!