Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a nők, azokat a férfiakat akik
füveznek?
Elég szomorú, ha csak ezt a két alternatívát tudod elképzelni.
2015. jan. 25. 00:04
12/22 A kérdező kommentje:
Nem elképzelem, hanem tapasztalom.. Van egy kis különbség..
"És ha nem kezdtem volna el füvezni valószínű én is minden hétvégén hánynék a wc-ben mint a legtöbb hallgató..)"
Van más lehetőség is a részegen hányás és a füvezés között. Én nem ítélem el azt aki füvezik, de kapcsolatot nem szeretnék vele. Nagy igényeim nincsenek, nem kell milliomosnak lenni és úgy kinézni mint egy görög istennek, ne is legyen tökéletes mert én sem vagyok az, de nálam van pár kizáró ok. Az egyik pl. ez.
2015. jan. 25. 01:14
"Nem elképzelem, hanem tapasztalom.. "
Akkor elég rossz közegben mozogsz.
2015. jan. 25. 01:20
2015. jan. 25. 01:24
16/22 anonim válasza:
Szard le az elöitèleteket! ;) nem nekik saját magadnak kell megfelejj. Mindenki kiprobája sztem a 21.században legalábbis az emberisèg nagyobb rètege szoval semmi baj nincs azzal ha belevalo vagy ès mèg pár cigi is elfüstöl! ;) Lessz ojan lány akit nem az fogja èrdekelni h szivod hanem az h te ki vagy ès tán ö is kiprobája veleed ès eggy idö után lemindasz rola melletee! ;) ha nem a te èleted alakitod ahogy tudod. ;) pusz
2015. jan. 25. 14:15
Engem csak akkor zavarna, ha nekem nem adna belőle. :(
Amúgy bírom az ilyen válaszokat, hogy "a fű az első lépcső" blablabla.. Látszik, hogy olyan írta, akinek kb. köze sincs a témához.
2015. jan. 25. 17:00
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat :)
Egyébként nem nagyon érdekel más véleménye, de ha egy kapcsolat emiatt nem jön össze, akkor nem értem mért velem van a probléma... :)
Ezt el kell fogadni és kész. Mindenkinél van valami kizáró ok, még férfi is van aki dohányzó nővel nem kezd kapcsolatot mert nem tudja elfogadni így. De ugyanígy van nő aki nem akar magánál alacsonyabb férfit, pasi kövér nőt, stb.
2015. jan. 27. 00:22
Egyetértek a 17-es válaszolóval, engem is csak akkor zavarna, ha nem adna belőle. Én olyan férfit keresek, akivel együtt csinálhatnám. :) Bárcsak élőben is találkoznék ilyen emberekkel, mint Te, Kérdező. Nem csak a füvezésről beszélek, hanem írtad, hogy próbáltad az ecstasyt, speedet stb. is. Sajnos manapság kevés ember van tisztában vele, hogy egy-két drog kipróbálása, esetleg alkalmi fogyasztása nem egyenlő a függőséggel. Mindjárt egy hajléktalan heroinista képe ugrik be nekik. Szomorú, hogy az emberek ennyire nincsenek tisztában a dolgokkal. :/
2015. febr. 14. 20:41
Kapcsolódó kérdések: