Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 175 cm-es fiúknak bejönnek a 165 cm-es lányok?
Figyelt kérdés
Vagy így már esélyem sincs ilyen magasságú fiút találni?(mert én túl magas vagyok, 165cm)2015. jan. 24. 20:36
1/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy hozzájuk képest magas lennék?
2015. jan. 24. 20:36
2/11 anonim válasza:
Csak a 166cm.. Bocsi... Há' te tiszta bolond vagy :D Nem a magasság számít :D
3/11 anonim válasza:
165 magas?
180 vagyok és felőlem 180 is lehet kiszemeltem. Magasább már ne nagyon.
6/11 anonim válasza:
nekem bejönnek :D
ha te is helyes vagy annyira mint én :DD
7/11 A kérdező kommentje:
Mi baj van a kérdésemmel?
2015. jan. 24. 20:41
8/11 anonim válasza:
Jaj istenem sok beteg ember... Persze,hogy jó! Az osztályomban van egy 150 cm körüli,és az se rossz,de az már nekem kicsi (174 cm) xD.... Na mind1,ha kell bátorítás írj rám.
9/11 anonim válasza:
165 nem számít túl magasnak :) Sőt! Szerintem ez egy átlag magasság. Én is csak 3 cm-el vagyok magasabb Nálad :)
10/11 Buford Tannen válasza:
Nem értem ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!