Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap letiltott facebookon a barátnőm nem láttam semmit sem és most nem tudom mi van, szerintetek?
Szóval letiltott mert kicsit összekaptunk...
és írni sem tudtam.. gyakorlatilag eltűnt minden mintha törölte volna magát... még a neve is az volt hogy "facebook-felhasználó"
és ma minden visszajött... a képek az adatlapja meg minden de nem az ismerősöm.... azt szeretném tudni hogy akkor most feloldott?.:O bocsi nem nagyon értek a facebookhoz.. :(
Telefon nem létezik?
Mármint amit arra használsz, hogy telefonálsz vele, felhívod.
De létezik telefon!!! De én már ezt meguntam!!!! mindig én keresem őt!! pedig nem csináltam semmi rosszat mégis én kérek tőle bocsánatot mindig és mindent magamra vettem!! és letilt... aztán meg furcsa módon másnap felold....
én már belefáradtam ebbe az egészbe! szóval ha akar valamit keressen most ő engem!
De azért ez jól esett hogy feloldott... remélem rájött hogy túlreagálta kicsit a dolgokat... "költözésről van szó" <-- szóval ezen szoktunk veszekedni... o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!