Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap letiltott facebookon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap letiltott facebookon a barátnőm nem láttam semmit sem és most nem tudom mi van, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval letiltott mert kicsit összekaptunk...

és írni sem tudtam.. gyakorlatilag eltűnt minden mintha törölte volna magát... még a neve is az volt hogy "facebook-felhasználó"

és ma minden visszajött... a képek az adatlapja meg minden de nem az ismerősöm.... azt szeretném tudni hogy akkor most feloldott?.:O bocsi nem nagyon értek a facebookhoz.. :(

2015. jan. 24. 18:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
igen feloldott.
2015. jan. 24. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, feloldott.
 3/12 anonim válasza:
Feloldott, de kitörölt az ismerősei közül. :)
 4/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg. Lehet csak félrekattintott, én jártam már így. De hívd fel nyugodtan ilyenkor
 5/12 anonim ***** válasza:
feloldáskor az ismeretség nem jön vissza
2015. jan. 24. 18:47
 6/12 Katolikus plébános ***** válasza:
Ez jó,fiatal lehetsz,de a dolgok után egy vénember nézzen, :) letiltott tehát neked nem jeleníthető meg a felhasználó és utána kitörölt a ismerősei közül, bár érdekes mert ha letiltok valakit akkor ő lát engem csak nem léphet velem kapcsolatba.... szerintem bejelentett,hogy zaklatod de ezt visszavonta és csak a törlés maradt aktív.
2015. jan. 24. 18:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy lehet hogy félrekattintott?
2015. jan. 24. 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Telefon nem létezik?

Mármint amit arra használsz, hogy telefonálsz vele, felhívod.

2015. jan. 24. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Letiltott, aztán feloldotta. Feloldás után már nem leszel az ismerősei között. Nem törölt ki, hanem ez így működik. Nemrég én is oldottam fel 2 embert, szóval tudom.
2015. jan. 24. 18:52
 10/12 A kérdező kommentje:

De létezik telefon!!! De én már ezt meguntam!!!! mindig én keresem őt!! pedig nem csináltam semmi rosszat mégis én kérek tőle bocsánatot mindig és mindent magamra vettem!! és letilt... aztán meg furcsa módon másnap felold....

én már belefáradtam ebbe az egészbe! szóval ha akar valamit keressen most ő engem!

De azért ez jól esett hogy feloldott... remélem rájött hogy túlreagálta kicsit a dolgokat... "költözésről van szó" <-- szóval ezen szoktunk veszekedni... o.o

2015. jan. 24. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!