Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket tennél meg, ha holnap lenne az utolsó napod?
Max akkor,ha rájuk hagyok valamit.
Ha nem,akkor nem tudják miért hozzájuk kötni.
Meg amúgyse nagyon van.
Én amúgy csak megkérdezném a mosolygós lányt a tescoban,hogy ezek jelek,vagy csak beképzelem.
Meg lelövetném magam sokkoló pisztollyal,amit régóta ki akarok próbálni,de én se tudom miért :D
Elmondanám mindenkinek, akinek csak lehet. Igaz senki sem hinne nekem.
Ha tudnám, hogy mikor és hogyan fog történni, megpróbálnék direkt olyan dolgokat tenni, amik megakadályozhatják azt. (pl.: kamion ütne el --> nem mozdulnék ki; szívroham ölne meg --> begyógyszerezném magam és kórházba mennék, ott figyelnek rám stb.)
Ha nem tudnám, akkor írnék egy bejegyzést facebookon, hogy tudom előre, hogy meg fogok halni, leülök egy szobába, beállítanám a kamerát és felvenném az egészet. Hátha valami okos mókus utólag rájön valamire. Vagy csak hogy szimplán kiderüljön, hogy vannak ilyen term.feletti dolgok.
-Először is jól megtömném a zsebem az OTP támogatásával (kirabolnám a g*cibe).
-Vennék belőle egy Audi RS6-ot, mert egyszerűen nem akarok úgy meghalni hogy ne tudjam milyen egy ilyen kocsit vezetni.
-Lévén hogy nekem úgy is mindegy, kifizetném a szüleim hitelét, hogy befejezzék végre a törlesztést.
-A Maradék pénzemet a páromnak adnám, hogy fel tudja építeni a jövőjét.
-Ezen felül minél több időt próbálnék tölteni a szerelmemmel, családdal, barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!