Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MISKAA2000.06.22 kérdése:
Miért kell olyannak lennie minden szép lánynak hogy:"Te nem vagy helyes nem is szólok hozzád, nem is ismerlek, meg ide ne gyere"?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 19:53
11/15 anonim válasza:
A hiba ott van, hogy míg egy férfinak a nők 90%-a vonzó külsőleg, addig egy nőnek egy átlagos "halmazból" a férfiak 10%-a vonzó. (nem, nem tudom statisztikailag alátámasztani a százalékos értékeket, becslések)
12/15 anonim válasza:
8as, úgy bírom, amikor a butus emberek dobálóznak ezzel a "mocsok nők, alanyi jogon jár nekik a jó pasi" dologgal.. :D
semmi sem jár, ha valaki megkap valamit, ami neki tetszik, azt a másik fél is akarja. ha én egy okos, intelligens, helyes pasit akarok, és ő is engem, egy teljesen normális dolog. miért akarnék a magadfajta keseredvények miatt egy kevésbé tetsző férfival kezdeni?
13/15 anonim válasza:
Igen, erről beszéltem.:D A nőknél elvárás, hogy legyél tökéletes. S képzeld, én is lehetnék "jó pasi" kategória (sose lennék egy adonisz, de nem feltétlen a külsőről beszélek), csak mondjuk fektetni kéne belém pár hét energiát. Itt jön az a rész, hogy "én nem vagyok tanárnéni" meg "nem az én dolgom a magadfajta kesernyedvek lelkét ápolgatni." Hát akkor ne, bát vicces, hogy mennyi olyan családanyát látok, akik 20 éve rinyálnak meg másból nem áll a nap, hogy szidják a férjüket és veszekednek, mert hozzámentek az első jó kiállású kanhoz, akik jól alájuk pakolt. Aztán néhány év után, mikor eltűnt a rózsaszín kód, és megszülték az első gyereket neki, felfedezik, hogy a pasijuk egy érzelmi analfabéta, nem lehet vele megbeszélni a problémákat, ha visszapofázol akkor meg beb.asz a sarokba. Mindezt azért, mert a kevésbé határozott, félénk srácot, akibe ha tolnak egy kis önbizalmat, szeretetben nevelhetnék a gyereküket, lekoptatták a francba. :D De nem baj, kergessétek csak a tökéletességet, csak nem kell sírni, ha nem olyan lesz a vége, amilyennek megálmodtátok.
14/15 anonim válasza:
Ja, és a butust kikérem magamnak. Kivételesen magas intelligenciával rendelkezem, mind értelmi, mind érzelmi megközelítésből. (bizonyítottan, mielőtt megkapom, hogy a levegőbe fényezem magam)
15/15 anonim válasza:
Szerinted a fiúk nem ugyanígy viselkednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!