Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a lányok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a lányok hogy ők nem a szép helyes pasikra buknak?

Figyelt kérdés
Akinek itt küldtem képet utána visszasem irt egysem,és nem egy két hölgyröl van szó pedig. Esküdöztek mindvégig hogy ők mások mint a többi lány, nekik CSAK A BELSŐ számit,mindez addig volt amig képet nem küldtem nekik.
2014. nov. 20. 12:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nagyon ronda vagy :_AD
2014. nov. 20. 12:43
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Ezt a hulyeseget ki mondta?

az, hogy "nem a kulso szamit elsosorban" es "en nem szeretem a helyes pasikat" meroben kulonbozik

demne k3zd metint ezt a frocsogest, eleg szar van itt az oldalon, ha nincs csajod, amte hibad, nem a genetikae meg a vilage

2014. nov. 20. 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
A nem helyes és a ronda közt sok különbség van. Nagyon sok. Te utóbbi lehetsz. :/
2014. nov. 20. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Mert mást értenek alatta. Mikor te szép, helyes pasit mondasz, ő elképzeli a kis gyökér páwa gyereket, és mondja, hogy az nem kell, mert az tényleg nem is kell a normálisabbjának.

Viszont te a helyes pasi alá érted az erős, férfias, jó kiállású embert is, ő meg arra más jelzőket használ, nem hogy "helyes".

Itt a félreértés. A nőknek bejönnek a nem helyes, de férfiasan kinéző pasik is. Csak a kis nyomi külsejűekkel csszett ki nagyon a természet.

2014. nov. 20. 12:59
 5/12 A kérdező kommentje:

ma 12:59

Sosem mondtam hogy helyes vagyok,inkább azt hogy nem vagyok helyes,de ezt nem hiszik el amig nem küldök képet..

2014. nov. 20. 13:01
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Ezt mondom. Azt mondod nem vagy helyes, ők meg elkpézelnek erre egy nem "szép" arcú, de markáns, férfias pasit. Te meg akkor valószínűleg nem az vagy.
2014. nov. 20. 13:03
 7/12 A kérdező kommentje:

ma 13:03

Sajnos nem

2014. nov. 20. 13:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Máskor azt mondd a nőknek, hogy férfiatlan az arcod, és még csak nem is szép. Tuti siker!
2014. nov. 20. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is ezzel a problémával küzdök, tudom hogy hatalmas szívás. Nem marad nekünk más mint próbálkozni 100x annyit mint a helyeseknek és akkor talán lesz ízlésünknek megfelelő csaj. De szerintem jobban jársz ha nem neten, mert a rossz külsőn csak kisugárzással lehet valamit javítani az meg képen nem jön át.
2014. nov. 20. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert a pénzes pasikra buknak.
2014. nov. 20. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!