Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a lányok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a lányok hogy ők nem a szép helyes pasikra buknak?

Figyelt kérdés
Akinek itt küldtem képet utána visszasem irt egysem,és nem egy két hölgyröl van szó pedig. Esküdöztek mindvégig hogy ők mások mint a többi lány, nekik CSAK A BELSŐ számit,mindez addig volt amig képet nem küldtem nekik.
2014. nov. 20. 12:42
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hazudnak, a 80%-a azoknak aki azt mondja nem számít a külső, az hazudik mivel, ha nem tetszel neki nem sétál veled szívesen az utcán például, nem szívesen csókol meg, persze van aki a kinézeten tényleg nem akad fent, de én inkább azt mondom érdekel + ne várj többet olyanoktól akik neten keresne párt és szimpla nem válaszolással oldják meg az ilyen dolgokat
2014. nov. 20. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:

"ne várj többet olyanoktól akik neten keresnek párt.."

igaz, nem is nagyon bukkansz ilyenekre, ha te magad épp nem a neten keresel párt:D

úgy mondjátok azt, hogy a lányoknak számít a külső, mintha ez bűn lenne... miközben egyikőtök sem járna szívesen egy ronda lánnyal:D

2014. nov. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!