Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvarom mig a haratom hivni fog, ha kiakad hogyan
reagaljak?
Figyelt kérdés
Egy nap tobbszor is keres, suun talalkozunk, munka utan altalaban mindig felhiv. Vagy en csorgetem meg ha vgeztem. Ma mondtam neki, h mennemkell oreg keresztanyamnak segiteni bvasarolni.. de volt mar ilyen alkalom es ettol fuggetlenul is hivott. Most hogy oszinte legyek, az elmult ket napba felig "l....rom" felfogasba leptem. Tgnap talalkoztunk meg minden, csak mar nem idegeskedem. (Nem ez miatt mas dolgokert) . Kettokor vegzett a meloval azota ne hivott, en takaritottam stb elfoglalom magam.. ha megkerdezi ingerulten h ugyan miert nem kerestem, hogyan reagaljak? Ezzel se torodjek, vagy vagjam a fejehez, h vartam mig te is ram ersz? Igazabol az a kerdesem, hogy ha megvarom mig o fog hivni, akkor miert lesz ram ideges? Mar pedig valoszinu az lesz...aki erti a kerdesem annak koszonom a valaszat... 18L
H egyszer az elmúlt "2 napba a leszarom felfogásba léptél",akkor miért is írtad ki ezt a kérdésed?
Ezt azért nehogy már tőlünk kérdezd meg..
2015. jan. 23. 16:46
2/13 anonim válasza:
*Ha..bocsánat
3/13 anonim válasza:
Én nem értem.
4/13 anonim válasza:
Te egy isten csapása vagy! :)
2015. jan. 23. 16:47
5/13 anonim válasza:
OOOhh God! Mintha saját magmról olvastam volna :// Igen, értem a kérdésedet... biztos fel lesz háborodv hogy ha ő nem keres akkor te se keresed. De ő a fiú, és ha kijött melóból akkor szóljon neked hogy mostmár tud beszélni
6/13 CptTomato válasza:
Nem tudom mióta vagytok együtt, de gyanítom nem rég óta...szerintem az ilyen mértékű ragaszkodás gáz vagy akár beteges. Ha annyira fontosak lennétek egymásnak már össze kellet volna költöznötök és akkor nem kell telefonálgatni. De amúgy lehet túl régimódi vagyok de a telefonálgatás számomra ugyanolyan mint a facebook/skypeon való kapcsolat tartás.... bullsh*t.
Találkozzatok ha látni akarjátok egymást vagy beszélni akartok meg néha egy-egy kedveskedő sms-nek bőven elég kell lennie.
7/13 A kérdező kommentje:
Az konkretan a kerdesem egyszeruen, hogyha a baratom felhiv, es ingerult lesz amiatt hogy en nem kerestem , mit reagaljak ra? Mert igazabol annak az okat nem tudom, hogy miert lesz ideges, amiert nem logtam rajta es hivtam fel ugy mint maskor....
2015. jan. 23. 16:49
8/13 A kérdező kommentje:
Hatos, mar egy ideje egyutt vagyunk 8 honapja, mint irtam suun talalkozunk, nincs baj a kapcsolatunkkal nem gondolom azt h elhanyagol, vagy hogy mas nokkel dug, szimplan csak azt kerdezem hogy ha i felhiv es o lesz indokalatlanul ideges akkor mit lepjek ra! Elvileg ezert nem kene h ideges legyen vki! Orulok hogy valaki egy az egybe erti a kerdesem akkor ezek szerint nem vagyok egy idiota :D
2015. jan. 23. 16:52
9/13 anonim válasza:
Akkor itt a válaszod:
Azért lesz ideges, mert látja hogy ha ő nem keres, te sem teszed
De egyébként mi a valódi oka annak hogy nem irsz neki?
2015. jan. 23. 16:54
10/13 A kérdező kommentje:
Mert szeretnem latni azt, hogy eszebe jutok, es nem gep szeruen bizonyos idopontokban keressuk egymast ....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!