Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogyan reagáljak egy olyan dologra, ami nagyon fáj?

Figyelt kérdés
Pár hónapja léptem ki egy több, mint öt éves kapcsolatból. Idő alatt megismertem valaki mást, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolok, sokat beszélgetünk, összepasszolunk (legalábbis ezt gondoltam) többször voltunk együtt bulizni, de nem történt semmi köztünk.Rég óta ismerem, több éve tudom, hogy a világon van, de csak pár hónapja kezdtünk el beszélgetni. A srác is komoly érzelmi válságon van túl, keresgéli az igazit. Egy alkalommal, eljött velünk bulizni a barátnőm és ez lett a vesztem. Elkezdtek beszélgetni egymással. Majd egy alkalommal megkérdezte a barátnőm, hogy nem randizna e vele. A barátnőm tisztában van azzal, hogy nekem mennyire bejön a srác és elmondtam neki, hogy képtelen lennék végig nézni, ha ők összejönnek. Mindennek ellenére, elkezdtek találkozgatni. Barátnőmnek is nagyon bejön a srác, de lényegesen kevesebbet beszéltek, találkoztak, mint mi. Iszonyatosan rosszul esik ez az egész, de tudat alatt tisztában vagyok vele, hogy én valószínűleg csak barátként jöhetek nála szóba. Tudom a barátnőm nem akar megbántani, még is járja a maga útját, mert oda meg vissza van a srácért. Én meg nem tudok mit kezdeni a dologgal.A srác nem tudja, hogy mi ez részemről és hogy ez nekem mennyire rosszul esik. Elakartam neki mondani, de úgy érzem, hogy a dolognak ebben a fázisában, már nincs mit tenni. Mivel elkezdtek randizgatni. Nem merek beleugatni, de képtelen vagyok elfogadni. Se a barátnőm, sem őt nem akarom elveszíteni. De már nem tudok úgy nézni a barátnőmre, hogy tiszta szívvel azt mondhassam, korrekt amit velem tesz. De valahol még is értem.... mi a francot tegyek? Hogy fogadjam el?
2015. jan. 1. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Barátnőd undorító, én biztos hagynám a francba! Az ilyen ember nem barát!
2015. jan. 1. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne sírjon a szád, ott volt az orrod előtt, csak le kellett volna szólítanod. A barátnőd megtette helyetted és te most halál féltékeny vagy. Lefogadom, hogy egész idő alatt azon kattogott az agyad, hogy a srácot tartsd meg barátnak, vagy kezdj bele a komolyabb dolgokba, de túl sokáig agyaltál, lecsapták a kezedről. Így jártál, lépj túl rajta.
2015. jan. 1. 18:13
 3/4 A kérdező kommentje:
picit félre érthető voltam nem a barátnőm kérdezte meg a srácot, hogy randiznának e, hanem a srác a barátnőmet
2015. jan. 1. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyan az. Nem voltál tisztába a saját szándékaiddal, nem tudtad eldönteni, hogy a barátod maradjon, vagy párkapcsolati szintre emeljétek a dolgot, úgy tűnik sokáig gondolkodtál. A srác meg gondolom nem akart tovább várni a döntésedre, így ő lépett... csak épp nem feléd, hanem a barátnőd felé, te meg féltékeny vagy, hogy nem veled boldog, hanem a barátnőddel.

Mindkét opcióban te vagy a hibás, sokáig hezitáltál, nem adtál konkrét jeleket azzal kapcsolatban, hogy mit is akarsz.

2015. jan. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!