Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek az ilyen alakról?
Kb ugyanilyen alakom van, mint a képen látható lánynak: széles csípő, vékony derék, kis mellek. Engem ez zavar, mert ugyan a fenekem jó, illetve van derekam, mégsem vagyok arányos. Titeket zavarna, ha a barátnőtöknek ilyen alkata lenne?
Igaza van a #21-esnek :D
ha tényleg hasoló alakodvan mint a kékbikinis csaj, akkor tökéletes, álom csajszi vagy :)
a legtöbb férfinak nagyon is bejön az ilyen alak.
SZÉLES CSÍPŐ & PICI CICI 4EVER!! <3
18f
Fuhh. Örülök, hogy ennyi embernek bejön ez az alkat, még akkor is, ha én annyira nem szeretem. :D Vagy nagyobb melleket szeretnék, vagy ilyesmi alakot: [link]
De ha ennyi srácnak bejön, akkor valószínű nincs miért aggódnom. :D
#23-as, az az kedves kérdező NEEEE TEDD tönkre az alakod!!!
Az amit linkeltél, nem nőies...
Kicsit dolgozz, fenékre ha nem lenne feszes, ha mégis nem szóltam ;)
bomba nő vagy :)
Nincs nagy médiafogyasztásom, még csak TV-t sem nézek, csak mindig is ezt az alakot láttam szépnek, bár tudom, hogy sok fiúnak nem jön be.
Nem fogom "tönkretenni" az alakomat, mivel a csontozatomból adódóan esélyem sincs ilyen alakú lánnyá válnom (a széles csípőmből nem fogok keskenyet csinálni soha). :D
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!