Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek az ilyen alakról?
Figyelt kérdés
Kb ugyanilyen alakom van, mint a képen látható lánynak: széles csípő, vékony derék, kis mellek. Engem ez zavar, mert ugyan a fenekem jó, illetve van derekam, mégsem vagyok arányos. Titeket zavarna, ha a barátnőtöknek ilyen alkata lenne?
2015. jan. 22. 23:09
11/30 anonim válasza:
tetszik, semmi baj nincs vele, de láttam már jobbat is azért. 10/8-9
12/30 anonim válasza:
Széles csípő az mindig nyerő:D
13/30 A kérdező kommentje:
8-as, az ok, hogy nem amiatt szereted, de amikor először ránézel egy emberre, nem azt látod, hogy kedves, őszinte, értelmes, stb., hanem a külsejét. :D
Amúgy köszi a válaszokat. :)
2015. jan. 22. 23:17
14/30 anonim válasza:
Tipikus körte alkat, széles derék, keskeny csípő, pici cici. Nekem nagyon bejön.
15/30 anonim válasza:
Széles csípő, keskeny derék*
Késő van már. :D
16/30 A kérdező kommentje:
Találtam még egy, az enyémhez hasonló alakot, az alsó sorban a balról a 2. (a kék bikini felsős lány).
2015. jan. 22. 23:22
18/30 anonim válasza:
1 5 7 13 14 a legjobbak,tudom nem ez volt a kérdés:D
19/30 anonim válasza:
Jogos, kedves #13-as, de most barátnőről volt szó, arról meg azért már csak tudok annyit a külsején túl, hogy rendes-e. :D
20/30 anonim válasza:
Jól kell hozzá öltözködni és tökéletes!!!
Ami jó azt kell kihangsúlyozni és ennyi.
Egy formás, de pici mell lehet nagyon szexi.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!