Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki twerkel (feneket riszál), az a férfiak szemében egyből rosszéletűnek minősül? Lent egy video.
2015. jan. 22. 22:47
1/10 anonim válasza:
Szerintem ilyet normális nő nem tölt fel a netre, ebből vond le a következtetést.
2/10 anonim válasza:
Ha nyilvánosan teszi, akkor ferde szemmel nézek rá.
4/10 anonim válasza:
Én nem tehetek róla de ha egy ilyent meglátok, mindig egy ribizlire asszociálok.
Gondolom azért, mert az exem is állandóan ezt csinálta és egy ribizli volt.
5/10 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=PAK3rVQA_8A
Viccet félre téve, én kipróbálnám, ahogy kivasal egy nő az ágyban, aki így tudja rázni a popót. Biztos egyedi élmény. :D
6/10 bandi6891 válasza:
az a rossz életű aki állandóan a külföldi b**om kifejezéseket használja... twerkel,azzzz ahogy mondjátok...
7/10 A kérdező kommentje:
Csak mert láttam néhány srácot, aki megosztott hasonló videókat vagy gifeket és odaírta: "Lányok szóljon aki ilyet tud, feleségül veszem *.* " Posztokat is láttam. Nem tudom miért ennyire bejövős ez a férfiaknak? Egyértelműen arra asszociálnak, hogy ha egy nő ezt tudja, akkor egy lepedőakrobata?
2015. jan. 22. 23:03
8/10 anonim válasza:
Csak mert lepedőakrobata egy nő, már rosszéletű is? :D És szerinted nem izgató elképzelni, hogy az ágyban rajtad is így mozogna? Vagy mit gondolsz, miért szeretnek bármilyen nőt megbámulni, főleg, ha még táncol is? Abban a pillanatban meg egyik se ítélkezik, hanem nyilvános helyen arra koncentrál, hogy testi jelek formájában ne mutatkozzon meg a véleménye...
9/10 anonim válasza:
Ez olyan mint a szoláriumbarna szín, vastag smink vagy a tövénél fekete szőke haj. Egy bizonyos rétegnek tetszik, de én nem tartozom közéjük. 22/f
10/10 anonim válasza:
7: Lehet ezt szexin is csinálni, az jó, meg úgy is, mintha egy majom rázná a 3,14csáját, mint a videón is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!