Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mióta vagytok ezen az oldalon? ;)
Figyelt kérdés
3 éve ezt az oldalt nyomom. Felmentő körülmény, hogy magával ragadott a csillogás, a fényűzés... 18/L2015. jan. 22. 20:24
11/31 anonim válasza:
2011.10.30 volt az első privátom az kb olyan 3 teljes év:D és ezen nőttem fel én is majdnem:D 16f
12/31 anonim válasza:
2-2,5 éve :) Kisebb nagyobb megszakításokkal.
13/31 anonim válasza:
5 éve nagyobb megszakításokkal, másfél éve folyamatosan.
14/31 anonim válasza:
Lassan 7 éve, kisebb-nagyobb megszakításokkal.
15/31 anonim válasza:
6 éve, már, de mindig vannak passzív időszakaim.
16/31 anonim válasza:
3 éve regisztráltam először, 4-szer bannoltak eddig. És korábban sokkal kevésbé voltam aktív. 23/F
18/31 anonim válasza:
Én csak akkor voltam itt napi 1 percnél többet(üzenetek ellenőrzése) amikor nem volt széles sávom.Így hogy van, inkább nézek videókat, vagy bármit. Itt rengeteg a hülye, az elkeseredett béna és az életképtelen alak. Igazából szerintem nem érdemes velük foglalkozni, normális kérdések száma napról napra egyre kevesebb. És úgy általában is érdemesebb más dolgokkal foglalkozni.
19/31 Pain for Pleasure válasza:
2012-ben regisztráltam először még másik névvel. Azóta volt, hogy hosszabb ideig itt voltam, majd hónapok maradtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!