Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el azt, hogy 157 centiméteres férfiként sose lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 17:49
2/10 anonim válasza:
Haverom 161 és brutál dög nője van.
3/10 A kérdező kommentje:
23
2015. jan. 22. 17:52
5/10 anonim válasza:
Ha valaki tényleg szeret akkor elfogadja a magasságodat. :)
6/10 anonim válasza:
Érdekes, a hozzád hasonlóan alacsony, de szívdöglesztő stílusú haveromtól sosem hallottam még ilyen kesergő mondatot. Döglenek is utána a csajok. :)
7/10 anonim válasza:
Az egyik jó barátom 158 centi magas.
Régóta nincs barátnője. Egy jó fej felesége van, meg két aranyos gyereke.
(A felesége meg 170 centi magas. :-)
Szerintem ne azt fogadd el, hogy sosem lesz barátnőd, hanem azt, hogy neked is lehet.
8/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy a magasságoddal van gond...Én mondjuk örülnék neki a 160cm-rel ha ilyen magas pàrom lennél.
9/10 anonim válasza:
Nagybátyám még talán ennyi sincs,és 2 éve boldog házas. Fel a fejjel:)
10/10 anonim válasza:
Osztályfőnököm is kb. ilyen magas, mégis vagy 30 éve házas. :D És még a természetét sem mondanám elviselhetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!