Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiként hogy lehet úgy élvezni az életet, ha az embert semmibe veszik a nők?
Kb így
"Lögd ideja sört"...
vagyis iszol a barátokkal, sakkozol a cimborákkal, gépezel, autót vezetsz, megtanulsz lőni, netezel, melózol, horgászol...
Keress valami jó elfoglaltságot, nem mellékesen, talán még ismerkedni is lehet közben :) Sport, hobbi, klub.
Barátaiddal érezd jól magad.
Szóval az a gond, hogy nincs szex vagy párkapcoslat, ölelés, bújás?
Hidd el, nem minden ember egyforma! Lesz, akinek kellesz majd. Legyél ápolt, mosolygós, kól nevelt, tisztaságszerető, és hipp-hopp a karodba omlik egy nő! :)
Ez sajnos kevés. "Civilben" pont ilyen vagyok mint amit leírtál, de nem nagyon van rá kereslet.
8-as vagyok.
Tudod, ha kimész a virágpiacra, nem nagy az esélye, hogy gyümölcsökkel fogsz hazatérni. :)
Mindig van mindenre kereslet, csak még a kereső személlyel nem találkoztatok. Ezt pedig nagyon nehéz elhinni, addig míg be nem bizonyosodik.
Én pl nem vagyok jó nő, és mégis lett férjem. Soha nem gondoltam volna! Szerintem egy évtieden keresztül bömböltem azért, mert senkinek nem tetszettem, erre jön egy pasi, és hipp-hopp el is vett feleségül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!