Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal férfiként hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal férfiként hogy lehet úgy élvezni az életet, ha az embert semmibe veszik a nők?

Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 12:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem...
2014. nov. 19. 12:48
 2/15 anonim ***** válasza:
sok dolog van a nőkön kívül amit élvezhetsz...de megkeresheted azt a nőt aki nem vesz semmibe...vagy tehetsz azért, hogy a többi nő se tegyen így...
2014. nov. 19. 12:49
 3/15 anonim ***** válasza:

Kb így

"Lögd ideja sört"...

vagyis iszol a barátokkal, sakkozol a cimborákkal, gépezel, autót vezetsz, megtanulsz lőni, netezel, melózol, horgászol...

2014. nov. 19. 12:52
 4/15 anonim ***** válasza:

Keress valami jó elfoglaltságot, nem mellékesen, talán még ismerkedni is lehet közben :) Sport, hobbi, klub.

Barátaiddal érezd jól magad.

2014. nov. 19. 12:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Vannak jó elfoglaltságaim, de attól még a természetes vágyaim ugyanúgy ott vannak, nem tudom teljesen elnyomni őket. Elég, ha meglátok egy szép nőt, és már elmegy az életkedvem is.
2014. nov. 19. 12:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb majd összejön. Csak próbálkozni kell.
2014. nov. 19. 13:02
 7/15 anonim ***** válasza:
akkor már inkább vedd te semmibe őket, még mindig jobb...
2014. nov. 19. 13:31
 8/15 anonim ***** válasza:
36%

Szóval az a gond, hogy nincs szex vagy párkapcoslat, ölelés, bújás?

Hidd el, nem minden ember egyforma! Lesz, akinek kellesz majd. Legyél ápolt, mosolygós, kól nevelt, tisztaságszerető, és hipp-hopp a karodba omlik egy nő! :)

2014. nov. 19. 13:34
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez sajnos kevés. "Civilben" pont ilyen vagyok mint amit leírtál, de nem nagyon van rá kereslet.

2014. nov. 19. 13:36
 10/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Tudod, ha kimész a virágpiacra, nem nagy az esélye, hogy gyümölcsökkel fogsz hazatérni. :)

Mindig van mindenre kereslet, csak még a kereső személlyel nem találkoztatok. Ezt pedig nagyon nehéz elhinni, addig míg be nem bizonyosodik.

Én pl nem vagyok jó nő, és mégis lett férjem. Soha nem gondoltam volna! Szerintem egy évtieden keresztül bömböltem azért, mert senkinek nem tetszettem, erre jön egy pasi, és hipp-hopp el is vett feleségül.

2014. nov. 19. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!