Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos a külső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a külső?

Figyelt kérdés
Most őszintén 10-ből hány pontra értékelnéd ennek a fontosságát.

2015. jan. 22. 15:03
1 2
 11/20 Noren1989 ***** válasza:

10/8 de könnyű megugorni a szintet...

25/F

2015. jan. 22. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Annyira sokat lehetne erről dumálni, el is kezdtem, de félúton rájöttem, hogy felesleges, és most újból nekifutok, összefoglalom a lényeget: ha egyéjszakás kalandot keres az ember, akkor semmi más nem számít, csak a külső. Ha komolyra tervez az ember, akkor értelmesebbje azt is tudja, hogy a szépség múlandó, és idővel a legszebb nőt/férfit is ugyanúgy meg lehet unni. 70 évesen meg a fotelban tévét nézve nem az fog számítani, hogy 50 évvel azelőtt mennyire szép pár voltak, hanem hogy mennyire jó pár. Összeillő, szerették egymást, tudtak beszélgetni, értelmesek, satöbbi, tehát belső, személyiségjellemzők. Normális ember a kapcsolatait nem az alapján alakítja ki, hogy valaki milyen szép, ha vonzónak találja, akkor vonzónak találja, legyen az 120 kilós vagy kopaszodó és alacsony... Az életre szóló kapcsolatokban nem a külső a döntő tényező.
2015. jan. 22. 15:21
 13/20 PearlDiver ***** válasza:

Ez nem x/10 pontozásra működik... vagy bejön külsőleg, vagy nem. Ha nem jön be, akkor úgyis csak barátok leszünk maximum.

A külső és belső értékek nem említhetőek egy lapon, nem hasonlíthatóak össze hogy akkor most melyik a fontosabb.

2015. jan. 22. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Ugyanannyira mint a belső.

Aki nem tetszik az nem is kell. Ha meg belsőre sötét akkor csak arra kell.

2015. jan. 22. 16:21
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Nekem alig számít valamennyire, bármilyen lány megtenné nekem külsőre, viszont a lányoknak nagyon fontos a külső a tapasztalataim szerint. Én viszont olyan ocsmány és undorító testtel rendelkezem, hogy soha egy lánynak sem fogok bejönni.
2015. jan. 22. 16:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira lényeg... a barátom speciel vagy két hétig nem is tetszett, csak a természete miatt kapott újabb és újabb randit (persze, azóta a külsejébe is belezúgtam). :)

Mondjuk 10/4.

2015. jan. 22. 17:32
 17/20 anonim ***** válasza:
10/9
2015. jan. 22. 21:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Tapasztalatom szerint nagyon fontos!

10/9

29/L

2015. jan. 23. 02:32
 19/20 anonim ***** válasza:

10/5

Nekem nem tetszett a baratom mikor osszejottunk.. nem is gondoltam, hogy ilyen sokaig egyutt leszunk:) ha az ember szerelmes lesz, akkor ot latja a legszebbnek

19l

2015. jan. 28. 22:02
 20/20 anonim válasza:

Fontos a külső. Legalább annyira kell jól kinéznie hogy ne legyen visszataszító. De persze ha szebb az se baj. Ha elég szép ahoz hogy helyesnek találjam akkor jöhet a belső. Engem speciel már az is kielégítene ha lenne végre egy lány akinek tatszem és aki legalább nem visszataszító. Én a kinézetre 10/8-at adnék.

15/fiú

2016. ápr. 8. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!