Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a külső?
10/8 de könnyű megugorni a szintet...
25/F
Ez nem x/10 pontozásra működik... vagy bejön külsőleg, vagy nem. Ha nem jön be, akkor úgyis csak barátok leszünk maximum.
A külső és belső értékek nem említhetőek egy lapon, nem hasonlíthatóak össze hogy akkor most melyik a fontosabb.
Ugyanannyira mint a belső.
Aki nem tetszik az nem is kell. Ha meg belsőre sötét akkor csak arra kell.
Nem annyira lényeg... a barátom speciel vagy két hétig nem is tetszett, csak a természete miatt kapott újabb és újabb randit (persze, azóta a külsejébe is belezúgtam). :)
Mondjuk 10/4.
Szia!
Tapasztalatom szerint nagyon fontos!
10/9
29/L
10/5
Nekem nem tetszett a baratom mikor osszejottunk.. nem is gondoltam, hogy ilyen sokaig egyutt leszunk:) ha az ember szerelmes lesz, akkor ot latja a legszebbnek
19l
Fontos a külső. Legalább annyira kell jól kinéznie hogy ne legyen visszataszító. De persze ha szebb az se baj. Ha elég szép ahoz hogy helyesnek találjam akkor jöhet a belső. Engem speciel már az is kielégítene ha lenne végre egy lány akinek tatszem és aki legalább nem visszataszító. Én a kinézetre 10/8-at adnék.
15/fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!