Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gatyát vegyek fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gatyát vegyek fel?

Figyelt kérdés

Az a "baj", hogy akármilyen alsónadrágot veszek fel, mindig kilátszik a farkam. Boxert nem merek felvenni, fecskét hordok. Ha szűkebbet veszek fel, segít egy kicsit, csak nagyon kényelmetlen. Múltkor megbámultak a buszon, én meg majdnem ráordítottam a nőre, hogy ne az én f@szomat nézze(a férje ott ült mellette). A rémálmom, mikor tesin tornagatyában vagyunk, és egyszer elküldött a tanár a naplóért :S kb. a fél folyosó röhögött.

Ennél is durvább, mikor feláll, de szerencsére társaságban tudom kontrollálni magam.

Persze örülök, hogy ilyen nagy, meg minden, de mit vegyek fel ? A farmert szeretem, és mmst télen könnyű, mert van egy nagyon hosszú pulcsim, de mit csináljak nyáron ? Van néhány pólóm, de nem nézhetek ki úgy mindig, mint egy rapper :S Strandra már nem is járok...

16/F

2010. febr. 7. 22:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

miért nem"mersz" boxert felvenni..:)

sztem az még izgatóbb mint az alsónaci:)

16/L

2010. febr. 7. 22:20
 2/23 anonim ***** válasza:
Sima feszülős bokszer. És ha ijen nagy akkor próbáld meg felfelé állítani és tereld a gondolatokat a szexről mikor tömegben vagy.
2010. febr. 7. 22:20
 3/23 A kérdező kommentje:
Ha felfelé állítom a teteje kilóg a nadrágomból, ráadásul kényelmetlen
2010. febr. 7. 22:22
 4/23 A kérdező kommentje:

"tereld a gondolatokat a szexről mikor tömegben vagy"

Szerencsére tömegben nem áll fel, még csak az kéne

2010. febr. 7. 22:23
 5/23 anonim ***** válasza:

Akkor húzd feljebb a nadrágod.

Viselj hosszú gatyákat.

Vagy egyszerűen faragd le a végét.

2010. febr. 7. 22:24
 6/23 anonim ***** válasza:

Mekkora neked? Nem veri ki a szemed?:) ... viccet félre téve, vegyél fel sportboxert, ne a laza szárút, az kicsit odaszorítja, ha meg feláll gondolj valami olyanra, amitől tuti megadja magát ... cska ezt tudom mondani.

20F

2010. febr. 7. 22:26
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
ha legközelebb egy csaj bámulja a suliban, kapd elő, és kérdezd meg, hogy leszop-e. Tuti többet nem fogják bámulni.
2010. febr. 7. 22:26
 8/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is sportboxer. Ha meg feláll és röhögnek az csak irigykedik ne vedd figyelembe az ilyeneket.
2010. febr. 7. 22:29
 9/23 A kérdező kommentje:

Épp az a helyzet, hogy akkor is látszik, ha nem áll fel, így aztán mindig oda kell figyelnem. Persze mindenki azt hiszi, hogy feláll. Amúgy egyszer megmértem lankadva, fecske levétele után 10-12 cm, ha boxert veszek fel 15-16.

Ez még akkor huncut, mikor reggel jön anyám felkelteni, és azt hiszi, hogy merevedésem van

2010. febr. 7. 22:35
 10/23 anonim ***** válasza:

Majd a tested hozzá nől a farkadhoz. Lehet hogy a farkad hamarabb és gyorsabban nőlt meg mint a tested többi része :D

Erre nem nagyon van megoldás. Esetlen annyi hogy aludj mélyhűtőben és reggelre összemegy pár centit :D

2010. febr. 7. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!