Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mindig sminkeltek, átöltöztök, ha megy hozzátok a pasitok, vagy előfordul, hogy melegítőben és pólóban vagytok?
10: akkor csak az a kérdés, hol húzzuk meg a társadalmi elvárásoknak való megfelelés határvonalát.
Ha nem öltözöl fel, és úgy mész ki az utcára nemcsak hülyének néznek de törvénybe is ütközik. Ha hónaljkutyussal mész a strandra, bizony az emberek, hát, gusztustalannak fogják találni. Ha smink nélkül elmész egy drága étterembe, vagy egy szórakozóhelyre, az emberek nagyrésze igénytelennek fog tartani.
Ezek a tények. A kérdés az, hogy teneked mennyire számít a körülötted élők gondolkodása. Nyilván kimehetsz meztelenül is az utcára, vagy egy szál bugyiban max az emberek megbámulnak. Mivel az ember alapvetően társas lény igyekszik megfelelni a társadalmi konvencióknak legyen ez helyes magatartás, vagy igényes megjelenés. Persze ellenállók különcök mindig is lesznek és ez jó is így, de például nem valószínű hogy nekik nagyobb az esélyük a sikeres életre vagy a pár találásra.
Azta. ez régi kérdés, de a véleményemet elmondom:
igazad van abban, kedves előttem válaszoló,hogy ha hónajkutyusosan mész a starandra akkor tényleg gusztustalannak és igénytelennek fognak tartani az embereek. VISZONT ha éppen nincs kedvem sminkelni, (bármilyen is a bőröm) és valaki ezért tart engem igénytelennek, az ba**a meg de keményen. te valósznűleg még a szaráshoz is sminkelsz, bárcsak lenne ennyi energiám és kedvem ehhez, de egy hosszú párkapcsolatban az nem számít szerintem elhanyagolásnak ha éppen mert átjön a pasim nem öltözök fel estélyibe és nem sminkelem ki magam Kim K-s módra. nem szoktam büdös lenni, attól még hogy egy egyszerű melegítőnadrágban nyitom ki neki az ajtót, és képzeld nem vagyok csúnya se igénytelen mert nem sminkelek. ha te magadra kensz naponta 40 kg sminket, a bőröd állapota romlik, de szerintem téged nem ez a része érdekel... a sminket úgyis lemosod és akkor látszik a valódi kép, biztos akarod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!