Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Veletek is előfordul ilyen? Lent kifejtem.
Van barátotok, de valaki nagyon megtetszik. Igazából nem akartok tőle semmit, tudjátok, hogy az érzés elmúlik pár nap-hét alatt, de kis ideig annyira "rajongtok" érte, mint egy tinilány?:D
Szerintetek ez normális, emberi dolog, vagy gáz?
Volt már ilyen. Szerintem ez normális, hisz minden ember más és más.
Régi munka helyemen, volt ilyen, (akkor 4 éve voltunk együtt) egy teljesen másfajta srác mint a párom. (Párom magas, barna hajú, kék szemű, széles vigyorú, hangos vicceske.) Ez meg 2-3 centivel volt alacsonyabb, kopasz, csendes, meleg barna szemekkel. Zárt mosollyal.
Poénból több férfi kollégával is játékosan flörtöltünk egymással, hogy feldobjuk egy kicsit a hangulatot.
Ezt látva ő is hasonló stílusban kezdett néha velem kommunikálni. De nem tudtam neki úgy válaszolni soha,hogy ne jöjjek zavarba. Imádni való volt.
Nem akartam tőle semmit, de mégis mindig elakadt a szavam, vagy hülyét csináltam magamból előtte. Annyira zavarban voltam. Mint egy kis hülye tini p!**a.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!