Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek be fog próbálkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek be fog próbálkozni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki régebben az osztálytársam volt, de elköltöztek. Egy hónapban egyszer hazajönnek, amikor találkozgatunk. Szerintem bejövünk egymásnak, egyszer elcsattant egy csók is. Mindent megoszt velem, van most egy csaj az életében, akivel kavar, de nem komoly a dolog, mert a csajnak barátja van... Szóval úgy alakult, hogy elmegyünk bulizni, piálni kicsit, utána pedig egy lakásban alszunk. Mennyi az esélye, hogy akar tőlem valamit? Én szűz vagyok, ő nem. 18/L és 17/F
2015. jan. 21. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
87.3 % az esély.
2015. jan. 21. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
80% az esélye, hogy közösülne veled
2015. jan. 21. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
80-nál kicsitt nagyobb, de a 90-et nem éri el. De függ majd az aktuális egészségi állapottól és az időjárástól is. Az alkoholról már nem is beszélve.
2015. jan. 21. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2015. jan. 21. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!