Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek volt olyan férfi aki olyant kért tőletek hogy leesett az állatok?
10: Dehogy! Erre hogy jutottál?
Egyébként meg miért feküdnék le olyan pasival, aki nem tetszik??? :S Nyilván akivel eljutunk a szexig, az tetszik és nem a külsején fog múlni, hogy mit tartok perverznek vagy nem perverznek.
Dehogynem! EZ KAMU DUMA!
Ha vki nagyon jóképű akkor kikötözhet és még is kínozhat...
Tudod, én az ilyen embereket nevezem értelmi sérülteknek, akiknek bárki bármit mondhat, ők mindenre tudják a választ.
Csak azt nem értem, hogy akkor mi a francnak teszel fel kérdést ha te már előre tudod a választ?
Az ilyen embereket én levegőnek nézem, és itt le is zártam a "beszélgetést". További szép napot :) #14
17-es
Ugyan ilyen szépen építettem le a kérdezőt, amikor rám írt privátban és elkezdett bunkózni minden ok nélkül. Pacsi. :)
Tudod, én nem hangoztatnám, hogy diplomám is van a te helyedben ennyi értelemmel....bocsi :)))
De jól lehet rajtad szórakozni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!