Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér egy kapcsolatba?
Kapcsolatban vagy,szereted a lányt, minden okés. Sose csalnád meg.
Tegyük fel, látsz a metrón egy szimpatikus lányt, akinek olyan kisugárzása van hogy úgy érzed jó barátok lennétek. Ti megharagudnátok/szakítanátok a párotokkal, ha megtudnátok, hogy megszólította azt a lányt, esetleg elkérte a telefonszámát (és még mindig csak baráti szinten gondolja az egészet, és még mindig sosem csalná meg a barátnőjét, és természetesen nem is ilyen szándékkal szólította meg a lányt)?
Szóval belefér-e ilyen egy kapcsolatba vagy nem?
(Kort és egy igen/nem-t kérnék :) - Természetesen fordított szituációban is akár.
"megszólította azt a lányt, esetleg elkérte a telefonszámát"
Egész pontosan, hogyan szólítottad le azt a lányt? És hogy szerezted meg a telefonszámát?
Engem nem zavar, hogy a barátomnak vannak lány barátai, de őket még régről ismeri
Viszont ha hirtelen elkezdene így ismerkedni, annak annyira nem örülnék, én sem megyek oda idegen fiúkhoz elkérni a számukat.
Ha csak barati biztosan, akkor nem lenne nagy dolog.
De szerintem nem csak baratsag lenne kesobb ebbol, de legyen igazam. :D Igy mar nem ferne bele.
22/L
*de ne legyen igazam.
Amugy nem ferne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!