Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig normális, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig normális, hogy nem hozza fel az újabb randit?

Figyelt kérdés
Vasárnap este randiztunk, szerintem jól sikerült. Azóta is beszélgetünk Facebookon, de még nem kérdezett rá, hogy mikor találkozzunk ismét. Ez az első randit követően mennyi ideig normális, feltéve, ha szeretne újra látni?
2015. jan. 20. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha te hoznád fel a második randit.

Ha még beszéltek, akkor biztosan nem volt rossz élmény.

De talán neki is szüksége van a megerősítésre, hogy nem csak ő hív el, nem csak ő akar találkozni, ha te is vele.

2015. jan. 20. 11:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Előző hatalmas csalódás és rossz tapasztalatok miatt ezt nem merem megkérdezni :( Viszont csak átjön neki, hogy akarom még látni, ugyanúgy be nem áll a "szám", mint előtte.
2015. jan. 20. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Barátnőm is ezzel van megáldva állandóan, hogy ismét mikor??

Akkor majd ha én találkozni akarok. 1hét, 2hét, mikor hogy.

Aztán megy a vergődés hogy elhanyagolom. Cígyen

2015. jan. 20. 12:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak mi nem vagyunk egy pár, teljesen más a helyzet...
2015. jan. 20. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:

sajnos nem jó jel, ha még nem beszeltetek meg a kövit.

bár még csak kedd van...ha csütörtökig nem huzakodik elő vele, akkor lehet bátortallan, vagy nem nyűgözted le túlságosan. próbálj picit nyitni...:)

2015. jan. 20. 12:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tűnik bátortalannak, viszont ha meg nem nyűgöztem le, miért ír még mindig reggelente jó reggelt üzenetet, miért kérdezi meg napközben is magától, hogy hol vagyok, mi újság, még ha nem is vagyok elérhető, és este miért köszön el úgy, hogy csókollak:) ? Ugyanígy volt a randi előtt is, azóta nem változott semmi.
2015. jan. 20. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
3 nap a határidő
2015. jan. 20. 23:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi, pedig ma is beszéltünk pár szót. Én már nem bírom idegekkel. Szerintetek rákérdezzek, hogy akkor ennek most mi értelme, mi lesz, vagy még túl korai, és csak elrontanám?
2015. jan. 21. 19:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Na, most meg ilyet írt, hogy "elhanyagolsz mostanában, nem? :("
2015. jan. 21. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!