Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom meg hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom meg hogy egy lánynak bejövök?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel néha beszélek de mindig mosolyog, ez jelent valamit?

Igazából 2 hetente egyszer ha látom de nem vagyok benne biztos hogy bejövök neki mert hát úgy tudom hogy elég válogatós és nagyok az elvárásai. Lehet hogy nem látja bennem a férfit hanem úgy kedvem mint embert? Hogy viselkedik egy lány azzal aki bejön neki és azzal aki nem?

2010. febr. 7. 18:52
 1/10 anonim válasza:
Hát mikor tetszel egy lánynak hidd el kifogja mutatni ha nem egy kis nyuszi...megfogja a kezed,a vállad miközben beszél veled.mikor elmész mellette mélyen a szemedbe néz,sokat mosolyog rád.Persze amit leírtam nem szent írás ,sok más apróbb jel is van h megtudd tetszel e neki vagy sem.
2010. febr. 7. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
És azon gondolkoztál már, hogy rákérdezel????
2010. febr. 7. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Hogy azt mondja, hogy nyugodtan fogd meg a húga melleit, nem fog haragudni! Ez már jó!
2010. febr. 7. 19:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Biztos nem fogom megkérdezni mert ha nem tetszem neki akkor csak jól beégek:S

Na meg az elég gyerekes ha csak úgy rákérdezek.

2010. febr. 7. 19:24
 5/10 A kérdező kommentje:
ma 19:14: Nincs huga :D
2010. febr. 7. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
ioiol
2010. febr. 8. 00:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha mosolyog rad akkor az jo jel...azt jelenti kedvel teged.Az csak rajtad all,hogy mi fog ebbol kisulni.

EGY LANY SE NYUSZI...csak szeretjuk az olyan pasikat akik harcolnak ertunk...

Azt tanacsolom neked,hogy probalj kozeledni fele...esetleg beszelj meg vele egy randit.

2010. febr. 9. 17:54
 8/10 A kérdező kommentje:
thx a tanácsot
2010. febr. 10. 06:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha mosolyog, ahogy már előttem is mondták, azt jelenti, hogy kedvel téged, de szerintem is jó lenne elhívni valahová. De ne nevezd randinak, csak menjetek el ketten. Barátok társaságában minden lány máshogy viselkedik...

A lányoki örülnek mindenféle apróságnak, amit szeretetből adsz nekik...(persze ha nem ANNYIRA válogatósak...)Lepd meg valamivel Valentin-napon. Biztos örülni fog neki, és közelebb fogsz kerülni hozzá.:)

13/L

2010. febr. 10. 13:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát sztem tőlem nem kap semmit valentinnapra mert nem tudom hogy van e barátja meg nem így akarom kideríteni hogy bejövök e neki hogy kipróbálom hogy elfogadja e.
2010. febr. 11. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!