Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves létemre sose volt még pasim. Ez örökre így marad?
Figyelt kérdés
Kezdem kicsit különcnek érezni magam ebbe a világba...más lányoknál úgy megy (kortól most eltekintve) , megismerkedik a pasival, összejön vele, csók, szex, stb.. nekem meg: még soha nem volt pasim, nemhogy csók, de még kézfogás se nagyon. Alapból egy önbizalomhiányos, stresszes lány vagyok, mondják hogy szép vagyok de nemnagyon hiszem el...és sok pasi össze akart volna már velem jönni, de mindre nemet mondtam...neten keresztül elbeszélgetek velük de ha találkára kerülne a sor....1x találkoztam valakivel de semmi téma nem volt tiszta gáz voltam, azóta már találkozni se merek senkivel. Néha ha jobban belegondolok, nincs más lány ilyen a földön, ha közeledne felém egy pasi, vagy megérintene, rendesen félnék, vagy ellökném magamtól. Még a buliba is kellemetlen érzés mikor bekerül valaki az intim szférámba és "összebújva", közel egymáshoz táncolunk...el vagyok keseredve, nem tudom hogyan változtassak, lehet örökre szűz maradok ilyen szorongós csaj nincs még egy...még aludni is csak nyugtatóval alszom, pedig sok okom nem lenne a stresszre. Ha egy pasi neten megemlíti hogy találkozna velem már attól elkezdek ideges lenni, van hogy enni se birok...pedig bennem van a vágy, úgy minden iránt...de szerintem nincs az a pia vagy helyzet hogy én ezt meg tudjam tenni valakivel..még csókolózni se mernék...reménytelen eset vagyok szerintem =(és nem tudom mit tehetnék hogy feloldottabb legyek......2015. jan. 19. 23:19
1/10 anonim válasza:
én szívesen megismernélek. de ez a "kellemetlen" érzés és távolságtartás elég rosszul hangzik... 24/F
2/10 anonim válasza:
Jaj de rossz neked, hogy elküldesz mindenkit. Vajon hogy lehetne változtatni ezen.
3/10 anonim válasza:
pszichológust javasolnék. Lehet, hogy segítene. Nincs reménytelen eset
4/10 anonim válasza:
Igen. Hacsak nem változtatsz rajta.
5/10 opened paradise válasza:
Talán csak elsiették a dolgokat.
Azt kéne,hogy valakivel annyi ideig beszélgetsz rendszeresen (akár neten),hogy már te is vágyj arra,hogy láthasd.
Így csak egyfajta feladatként fogod fel és túl stresszeled.
Ennek igazából örömtelinek kéne lennie,nem pedig kényszernek.
6/10 anonim válasza:
Ismerek egy ilyen lányt, szeretnék vele találkozni, de ő állandóan leráz azzal, hogy parázik. Sajnálom, mert rettenetesen aranyos lány és kb látatlanban belezúgtam, de ugye nem erőltethetem rá magam.
Remélem sikerül legyőznöd ezt az érzést.
23/F
7/10 anonim válasza:
Mit szólnál randi helyett akkor egy kis közös hallgatáshoz?
8/10 anonim válasza:
hm,hát változáshoz változtatni kell
9/10 anonim válasza:
Én is szívesen megismernélek, de próbálj változtatni a dolgokon, mert magától nem oldódik meg. Valahogy vedd rá magad a találkozóra. Gyógyszert meg hanyagold.
10/10 anonim válasza:
Ha mindenkit elküldesz, az elég gáz...én is 20 vagyok, ugyanígy voltam, mint te, hogy soha semmi csók, vagy kézfogás, most lett pasim nemrég. Hiába vagy szép, ha ilyen szinten jellegtelen vagy és képtelen egy kedves beszélgetésre, akkor előbb ezt kéne gyakorolni, mert hiába csini a pofid, csendben nézni a szép két szemed egy idő után uncsi lesz ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!